Molde - Glenavon. Norvegienii trebuie să spele rușinea din tur.

A treia zi din returul optimilor de calificări din Europa League oferă o serie de meciuri ce cu siguranta vor oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Una dintre aceste partide este cea dintre Molde și Glenavon, duel ce este programat de la ora 19:00 în Norvegia. Partida tur a creat un șoc în rândul specialiștilor care nu se așteptau ca echipa nord-irlandeză să reușească să se impună în fața clubului norvegian cu scorul de 2-1. De această dată lucrurile trebuie să se rezolve pentru formația lui Solsjkaer care este nevoită să își spele păcatele chiar pe stadionul ei, ne având voie să nu se califice în fața propriului public.

Molde, gazda acestei partide, pornește la casele de pariuri cu prima șansă la calificare, dar va avea nevoie de mai mult noroc față de prima manșă. Norvegienii deși nu dețin o experiență prea importantă în cupele europene, aceasta are totuși un lot mult mai valoros și mult mai capabil să obțină calificarea Molde a pierdut în deplasare la Glenavon scor 2-1, și astfel că se văd nevoiți să abordeze extrem de serios acest meci dacă își doresc cu adevărat să nu fie eliminați într-o asemenea manieră. Jocul prestat de norvegieni nu a fost unul chiar atât de agresiv, lăsând adversarul de multe ori să aibă șansa să se apropie de poarta acestora. Lipsa de noroc s-a văzut deoarece pe lângă nenumăratele faze de poartă care nu au adus decât un gol în dreptul formației lui Solskjaer, aceasta a ratat și un penalty care putea să fie liniștitor pentru Haland&Co. Poate cel mai important lucru este faptul că această formație se diferențiază de nord-irlandezi prin faptul că au meciuri în picioare în mod constant, și astfel pot aborda începutul de meci într-un pressing total, condiția fizică fiind deja rezolvată la clubul norvegian.

Glenavon, oaspetele acestei manșe retur, se deplasează până în Norvegia cu gândul să acceadă la finalul jocului în următorul tur preliminar. Această formație a încercat an de an să se califice într-o cupă europeană și iată cum anul acesta reușește acest lucru, și va încerca pe cât posibil să avanseze mai departe. Acestea erau cuvintele de dinaintea partidei tur care a marcat la finalul ei o mare surpriză. Glenavon a reușit să câștige în fața norvegienilor cu scorul de 2-1, aruncând bomba în rândul iubitorilor de fotbal care nu se așteptau la o asemenea victorie. Poate cel mai important lucru este faptul că au fructificat cele două ocazii mari din fața porții, arătând ca o echipă extrem de pragmatică care deși a fost dominată, poate facă față oricărei provocări. Glenavon este o formație extrem de ofensivă care cu siguranță nu va preda armele înainte și va încerca să joacă fotbal, dar cu mai multă atenție deoarece golul din tur i-ar putea afecta mult pe băieții lui Hamilton.

Cu siguranță că și de această dată vom avea parte de un meci cu goluri deoarece la cum sunt cele două echipe, la strategiile pe care le folosesc, la sisteme de joc pe care le implementează, partida nu are cum să nu aibă câteva goluri pe tabelă. Imprevizibilul este destul de mare în această competiție, iar fără a risca, cel mai bun pronostic este cel pe goluri, Glenavon având șanse mari să mai marcheze o dată.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa