Maccabi Tel Aviv - Pyunik. Israeliții trebuie să își respecte blazonul.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Maccabi Tel Aviv și Pyunik, programat de la ora 20:30 pe Netanya Stadium.

Maccabi Tel Aviv, gazda acestei partide, va trebui să își respecte blazonul de pe teren propriu, fiind nevoită astfel să câștige jocul din această seară, având totuși în față un adversar mult mai modest decât restul adversarilor pe care i-au întâlnit până acum. Formația israelită a scos însă doar un rezultat alb de 0-0 în Armenia, partidă care de altfel a dominat-o cap coadă, creându-și multe ocazii de a marca, dar atacanții israeliți nu au prins cea mai bună, ratând majoritatea oportunităților de a majora scorul de cel puțin două ori. Maccabi a trecut de Radniki și Ferencvaros până acum în UEL, ambele echipe fiind învinse în Israel unde nu au avut prea multe șanse, arătând astfel că există o supremație incontestabilă pe Netanya Stadium a echipei din Tel Aviv.

Pyunik, oaspetele acestei partide, vine pe terenul celor de Maccabi cu gândul să obțină o victorie care să le ofere șansa de a se lupta în play-off-ul din UEL. Formația armenă a reușit să scoată un rezultat pozitiv pe teren propriu în fața israelienilor, și astfel pornesc cu șanse importante la calificare, mai ales că un gol marcat pe terenul celor de la Maccabi poate arunca în aer întreaga partidă. Jocul prestat de armeni nu a fost însă prea consistent în meciul de acasă când aceștia au fost dominați pe întreaga perioadă de 90 de minute, dar speră să înțepe măcar odată în jocul din această seară, știind foarte bine unde să lovească pe gigantul cu renume din Israel.  Tobol și Vardar au fost răpuse de echipa armeană până la acest moment, ne pierzând niciun duel din cele patru disputate între acestea.

Israeliții au datoria să se califice în fața propriilor fani, dar cu siguranță vor simți presiunea din pricina rezultatului de 0-0 din tur. Armenii pot lovi oricând dacă vor știi să fructifice orice mică eroare a echipei israelite, fiind de părere că vor marca măcar odată în această deplasare, dar cu siguranță Maccabi va câștiga această confruntare, fiind de ajuns pentru a reuși calificarea.

Pronosticuri Basel - Apollon