Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ludogorets vs FC Astana ponturi pariuri și pronosticuri 17.08.2023

Ludogorets vs FC Astana este duelul din turul III preliminar din Europa League. Meciul retur va avea loc joi, 17 august 2023, începând cu ora 21:00. Joc spectaculos?
FC Astana vs Ludogorets
August 17,2023
21:00

Ponturi Ludogorets vs FC Astana

2 solist - cotă 2.20 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ludogorets vs FC Astana

Ludogorets este obligată să joace ofensiv, la victorie, pentru a mai spera la calificare. De partea cealaltă, FC Astana este în avantaj, însă are nevoie de un joc solid în retur pentru a merge mai departe. Mă aștept la un meci spectaculos, cu multe reușite, iar recomandarea mea este pronosticul „peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.90 la Unibet.

Ludogorets

  • Chiar dacă a pierdut în tur cu scorul de 2-1, Ludogorets rămâne favorită la calificarea în play-off-ul Europa League – 1.75 este cota în acest moment!
  • Bulgarii vin după o victoria clară, de moral, 3-0 contra celor de la CSKA Sofia în campionatul intern.
  • Trebuie spus faptul că Ludogorets este o echipă cu experiență în cupele europene. De altfel, este o prezență constantă în grupele unei competiții. Anul trecut, aceștia ajungeau în primăvara Conference League, unde erau eliminați de Anderlecht.

ECHIPA PROBABILĂ: Padt – Witry, Russo, Verdon, Heister – Goncalves, Piotrowski – Vidal, Despodov, Tekpetey – Tissera

FC Astana

  • Astana a jucat admirabil în tur și a câștigat la limită, scor ce nu le oferă liniște în retur – 2.00 este cota la calificare!
  • Nu a jucat în campionat înainte de manșa tur, deși este în plin sezon. După 18 runde, kazahii se află pe locul secund, la 3 puncte în spatele liderelui Ordabasy.
  • Trebuie spus faptul că Astana are o singură victorie în ultimele 5 partide disputate în toate competițiile.

ECHIPA PROBABILĂ: Condric – Hovhannisyan, Marochkin, Tomasevic, Beysebekov, Vorogovskiy – Tomasov, Loncar, Ebong, Ourega – Darboe

Pariază pe COTA 1.90 la Unibet!

Plasează pariul