Levski - Vaduz. Șanse importante pentru ambele formații.

Prima zi din returul optimilor de calificări din Europa League oferă o serie de meciuri ce cu siguranță vor oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Una dintre acestea este cea dintre Levski și Vaduz, duel ce este programat de la ora 18:45 în Sofia. Bulgarii nu au reușit să scoată un rezultat pozitiv în Liechtenstein, pierzând cu scorul de 1-0, iar șansele de calificare scad considerabil mai ales că nu au reușit să marcheze măcar un gol.
Vaduz - Odd

Levski Sofia, gazda acestei manșe retur din optimile de calificare din UEL, primește vizita echipei din Liechtenstein, vecinii noștri plecând totuși cu prima șansă la calificare în ciuda rezultatului din tur. Bulgarii deși au o experiență mult mai mare în abordarea unor astfel de jocuri europene.Chiar dacă este o echipă mult mai valoroasă, de-a lungul sezonului trecut a avut câteva probleme în partidele cu echipe mai slab cotate, mai ales pe teren străin, dovadă fiind jocul trecut când nu au știut să gestioneze ceea ce a pregătit formația care activează în campionatul Elvețian. Din păcate pentru Levski, aceasta nu a reușit să câștige titlul, și astfel să vede nevoită să se lupte pentru grupele UEL. Pentru a menține această șansă, Levski are nevoie de un mult mai agresiv și mai pragmatic deoarece cu un Vaduz într-o formă foarte bună, calificarea cade în mâinile adversarului.

Vaduz, oaspetele acestei partide, pleacă la casele de pariuri cu șansa a doua la calificare datorită statutului printre formațiile de top ale Europei. În primul rând, lotul acestei formații din Lichstentein care activează în Super Liga elvețiană, nu este unul demn de această competiție europeană. Dar cu toate acestea, majoritatea speră la acest lucru deoarece lucrurile stau întotdeauna destul de anapoda în UEL. În al doilea rând, lipsa de experiență europeană își va spune cuvântul, presiunea fiind cu siguranță uriașă pe umerii jucătorilor. Cu toate acestea, jucătorii celor de la Vaduz au demonstrat că pot combate acest lucru prin victoria de pe teren propriu contra bulgarilor, fapt care cu siguranță îi va ambiționa destul de tare să creadă în calificare.

Șansele sunt rezervate pentru ambele formații deoarece pe hârtie bulgarii pot spera datorită lotului pe care îl dețin și al faptului că vor avea publicul de la Sofia de partea lor, în timp ce Vaduz are victoria din tur care cu siguranță îi va motiva suficient pe fotbaliștii săi să repete performanța și în retur.Cred că bulgarii vor ataca din primul minut și vom avea parte de un meci cu cel puțin trei goluri, echipa din Liechtenstein având șanse mari să își treacă un jucător din propria tabără pe tabela marcatorilor.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa