Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Leverkusen vs Royale Union SG ponturi pariuri și pronosticuri 13.04.2023

Meciul tur dintre Leverkusen și Royale Union SG se joacă joi, 13 aprilie 2023, în sferturile Europa League. Partida va avea loc pe „BayArena”, cu începere de la ora 22:00. Pariem pe goluri!
Leverkusen vs Royale Union SG
April 13,2023
22:00

Ponturi Leverkusen vs Royale Union SG

sub 2.5 goluri - cotă 2.00 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Leverkusen vs Royale Union SG

Leverkusen este într-o formă de zile mari și este de așteptat să domine această dublă, fiind clar echipa mai bună din punct de vedere valoric. Totuși, Royale Union SG este cu moralul ridicat după evoluțiile foarte bune de până acum și, cu siguranță, va pune probleme. Cred că un pariu pe goluri la NetBet este cea mai bună opțiune, iar recomandarea mea este pronosticul „peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.75.

Leverkusen

  • Leverkusen este favorită clară la calificarea în semifinalele Europa League – 1.30 este cota pentru a merge mai departe. Echipa pregătită de Xabi Alonso a ajuns în sferturile competiției, după ce a trecut de Monaco (la penalty-uri) și de Ferencvaros (4-0 la general).
  • În Bundesliga, Leverkusen se află doar pe locul 6, fiind la 6 lungimi distanță de top 4 (locuri de Champions League).
  • De menționat este faptul că Leverkusen vine după 7 victorii consecutive, perioada în care s-a impus și în fața marelui Bayern Munchen (2-1). Urmează un nou succes? 1.58 este cota!

Royale Union SG

  • Royale Union SG este surpriza plăcută din Europa League. Belgienii au reușit să îi elimine până acum pe Union Berlin, pe care i-au învins cu scorul general de 6-3.
  • Echipa antrenată de Karel Geraerts vine după o remiză, 1-1 cu Gent. În campionatul intern, Union SG se află pe locul secund, fiind la două puncte în spatele primului loc, ocupat de Genk.
  • Trebuie să știi faptul că Royale Union SG este neînvinsă în utimele 7 meciuri (5 victorii și 2 remize). Poate produce surpriza cu Leverkusen? 6.10 este cota!

Pariază pe COTA 1.75 la NetBet!

Plasează pariul