Lech Poznan - Genk. Belgienii practică un joc impecabil.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Lech Poznan și Genk, programat de la ora 21:15 pe Stadion Miejski.

Lech Poznan, gazda acestei manșe retur, pornește conform caselor de pariuri cu șansa a doua la calificare cât și la câștigarea jocului deoarece va avea în față un adversar prea puternic pentru formația poloneză. Aceasta nu a avut ce să facă în fața belgienilor pe terenul acestora, pierzând partida cu scorul de 0-2, și se vede nevoită să creadă în continuare că poate reuși calificarea, însă situația este destul de delicată în acest moment. Lech nu a avut prea multe șanse în fața albaștrilor, apărarea într-adevăr funcționând relativ bine dacă privim la toate ratările belgienilor și la ce scor putea ajunge partida dacă portarul polonezilor nu se evidenția atât de bine în acest joc. Victoria din campionat împotriva celor de la Sosnowiec din acest weekend, scor 4-0, le dă un moral bun polonezilor înaintea jocului european.

Genk, oaspetele acestei partide, vine în Polonia cu gândul să reușească calificarea în play-off-ul UEL. Belgienii au avut câștig de cauză în manșa tur când s-au impus în fața celor de la Lech cu scorul de 2-0, într-adevăr scorul având șanse să fie mult mai mare dacă fotbaliștii albaștrilor fructificau o mare parte din ocaziile pe care le-au avut. Genk a realizat un joc aproape perfect pe teren propriu, mai ales ca a reușit să nu primească gol, și merge așadar pe terenul polonezilor să practice încă un fotbal de calitate prin care să demonstreze că merită să fie chiar în grupele UEL. Recent au reușit să câștige și în campionat în fața celor de la Oostende cu scorul de 0-2, victoria venind pe terenul acesteia, practicând și de această dată un joc extrem de bine așezat din punct de vedere tactic.

Belgienii au șanse mari să se impună și în această seară chiar pe terenul polonezilor dacă jocul prestat de aceștia se va reflecta în mare măsură ca cel din partida tur când aceștia au avut forța să își creeze numeroase ocazii, în timp ce apărarea și-a făcut treaba în cel mai eficient și simplu mod. Aceasta este cheia unui succes în Polonia, iar cu siguranță au șanse mari să termine această dublă manșă fără să primească gol.

Pronosticuri Sevilla - Real Madrid