LASK Linz - Besiktas. Ambele echipe sunt pregătite să facă un meci deschis.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre LASK Linz și Besiktas, programat de la ora 20:45 pe Linzer Stadion.

LASK Linz, gazda acestei partide, primește din partea caselor de pariuri poziția de outsider datorită lotului net inferior din punct de vedere valoric, dar și din cauza rezultatului obținut pe Vodafone Park. Formația austriacă condusă de la margine de Glasner a reușit să aibă un debut excelent în UEL, grazie calificării reușite împotriva norvegienilor de la Lillestrom care au fost învinși destul de categoric de austrieci cu scorul de 6-1 la general, demonstrând astfel că au forța de a se lupta cu echipe mult mai puternice ale acestei competiții. Problemele de la clubul austriac nu sunt chiar atât de mari la nivel tactic, singura problemă fiind concentrarea în unele momente care s-a observat în jocul contra formației din Turcia, când încă din minutul 6 comiteau erori pe bandă rulantă, reușind să profite Ryan Babel de acest lucru și majorând scorul la 1-0, rezultat încheiat cu același scor de altfel, austriecii crezând în continuare în calificare.

Besiktas, oaspetele acestei manșe retur, pornește net favorită la câștigarea jocului, dar și la calificare deoarece deține un lot un mult mai valoros decât al combatantei din această seară, mai ales că au avantajul scorului din partida tur. Turcii conduși de pe bancă de Gunes a debutat în noul sezon de UEL împotriva celor de B36 Torshvan, având o dublă în care nu au simțit nicio emoție pentru calificare, fiind un adversar extrem de modest pentru o cupă europeană. Clubul turc a reușit să se calfiice cu scorul de 8-0 la general și este pregătită să nu dea cu piciorul la șansa de a se califica în grupele UEL. Până acolo, mai are două hopuri, iar unul dintre ele este contra clubului austriac LASK Linz. În prima manșă au gestionat foarte bine partida, câștigată de altfel cu un 1-0 destul de sec, fără prea multe ocazii de poartă, încercând să își rezolve problemele de joc fără prea multă vâlvătaie la nivel tactic, sperând în obținerea calficării și în astfel de condiții, având totuși un avantaj destul de fragil.

Cu siguranță de această dată niciuna dintre echipe nu va mai merge pe cartea apărării, bineînțeles că turcii vor aborda jocul de așteptare, dar sunt nevoiți să lovească cel puțin odată, mai ales că austriecii sunt pregătiți să dea tot ce au ei mai bun din punct de vedere ofensiv pentru a izbuti calificarea, mizând astfel pe un joc cu cel puțin 3 reușite pe tabelă.

Pronosticuri Genk - Brondby