KUPS - Copenhaga. Danezii pornesc cu prima șansă.

Optimile de calificare din Europa League se dispută și în această zi de joi având în rol principal câteva echipe destul de importante. Una dintre acestea este Copenhaga, formația daneză care an de an se luptă într-o cupă europeană. Debutează în aceste calificări contra celor de la KUPS, echipă ce activează în campionatul Finlandei.Primul tur se va disputa pe tărâmul finlandez, partida fiind programată de la ora 19:00.
FC Copenhaga - Vardar

KUPS, formația gazdă a acestui tur al optimilor de calificare, va avea o misiune aproape imposibilă  contra echipei daneze. Această formație este la prima experiență de acest fel, dar speră să nu aibă emoții prea mari pentru a încerca pe cât posibil să practice un fotbal frumos. KUPS a terminat pe locul 2 în sezonul trecut fiind totuși la o diferență destul de mare de prima poziție. KUPS este o formație care își dorește să nu stea prea mult în zona de apărare. Explozia acestei echipe vine din partea jucătorilor de pe bandă, mai ales că stilul acesteia este redat prin sistemul ofensiv 4-3-3, tactică care le poate garanta succesul. Faptul că sunt în plin sezon, iar jucătorii au destule de meciuri în picioare, fiind chiar pe locul 3 în campionat cu 31 de goluri marcate până acum le dau speranțe finlandezilor că pot face o partidă mare.

Copenhaga, oaspetele de seamă din turul acestor optimi de calificare, o va întâlni pe KUPS. Danezii dețin o experiență  importantă în cupele europene, lucru care poate conta decisiv în vederea calificării chiar și fără un lot foarte bine pus la punct. Copenhaga an de an se lupta în competiția de vârf, Champions League, dar sezonul care tocmai s-a terminat nu prea le-a oferit această șansa, echipa lui Sollbaken terminând abia pe locul 4. Campania de pregătire pentru noul sezon a început, iar staff-ul tehnic încearcă pe cât posibil să corecteze greșelile din campionatul precedent. Cele patru meciuri amicale în care s-au încercat noi sisteme de joc au fost de bun augur pentru fotbaliști , dar și pentru antrenor, încercând pe cât posibil să fie abți pentru meciul din această seară.

Danezii pleacă favoriți cerți atât la câștigarea jocului cât și în vederea calificării deoarece sunt totuși o formație cu o mare experiență în cupele europene, lucru care poate conta decisiv în momentele grele de joc. Casele de pariuri oferă o cotă foarte bună la victoria Copenhagei care sunt convins că se poate impune. Pronosticul pe goluri poate fi și acesta o variantă dacă stăm să privim la probleme defensive care încă există la danezi, și la atacul foarte bun deținut de formația finlandeză.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc