Kukesi - Torpedo Kutaisi. Două formații care nu sunt demne de play-off.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Kukesi și Torpedo Kutaisi, programat de la ora 20:00 pe Elbasan Arena.
Kukesi

Kukesi, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la victorie, dar la calificare lucrurile sunt destul de clare dacă privim la rezultatul din tur obținut de formația albaneză. Aceasta a practicat un fotbal destul de deschis, având destule șanse de a marca, reușind de altfel să înscrie de 2 ori, însă apărarea a stat destul de rău, primind nu mai puțin de 5 goluri din partea combatantei din această seară, îngropând astfel orice șansă că poate realiza minunea și să ajungă în play-off-ul UEL. Partida din această seară se va derula în aceeași manieră pentru albanezi care vor încerca pe cât se poate să reducă din diferență și să își bucure fanii de încă o partidă spectacol.

Ambele au jucat cu armele jos în manșa tur, iar cu siguranță și de această dată lucrurile se vor perfecta în aceeași direcție, deși Torpedo Kutaisi are un avantaj generos de care se poate agăța. Cred totuși că ambele formații vor reuși să marcheze cel puțin un gol în această partidă, și chiar să asistăm la un joc cu cel puțin 3 goluri pe tabelă.

Pronosticuri Monaco - Nimes