Krasnodar - Sevilla. Deplasare dificilă pentru spanioli

Începând cu ora 22:00 pe tărâm rusesc vom avea parte de un duel ce se anunță spectaculos prin natura formațiilor ce se vor confrunta în cadrul grupelor UEL. Este vorba de Krasnodar și Sevilla ce sunt pregătite să le ofere propriilor fani un nou succes în această grupă, însă ambele sunt conștiente de calitatea adversarului și cu siguranță putem asista la un fotbal cu multe evenimente interesante.
sevilla

Krasnodar pare să își fi revenit foarte mult în ultimul an când a reușit să redreseze corabia ce se îndrepta spre o zonă extrem de problematică dacă stăm să privim așa puțin la rezultatele înregistrate de ruși în sezonul precedent și în cel actual. Formația condusă de pe bancă de Musaev a surpins pe toată lumea prin dezinvoltura din jocul verzilor, fiind unul plăcut în care mingea nu stacnează așa cum se întâmplă la majoritatea formațiilor din est, pasele fiind principala armă a antrenorului rus. În acest moment, verzii se situează pe locul 2 în campionat cu 19 puncte fiind la doar 3 de prima clasată, însă sezonul este lung, iar dacă constanța se va menține în rezultate pozitive pentru Krasnodar pot spera chiar la titlu. Grupele UEL au început perfect pentru ruși care au câștigat primul duel din deplasarea de la Akhisar, scor 1-0 care deși nu a înrămat un joc prea bun, eficiența a fost maximă, iar bucuria pe măsură.

Krasnodar echipa probabila: Kritsyuk – Ramirez, Spajic, Martynovich, Stotskiy – Mamaev, Kabore, Gazinsky – Claesson, Ari, Wanderson

100% până la 500RON
Pariază acum

Sevilla își dovedește în al 12-lea ceas că este o formație cu istorie în campionatul din Spania care a scris câteva pagini de-a lungul sezoanelor și bineînțeles una dintre cele mai mari câștigătoare a celui de-al doilea trofeu ca greutate în fotbalul european și anume Europa League. Echipa spaniolă reușește de ceva vreme să impresioneze pe toată lumea prin jocul pe care îl prezintă în ultimele partide, fiind într-adevăr unul care poate crea probleme oricărui tip de adversar, și mai cu seamă unuia de mâna a doua. Pablo Machin și Sevilla ajung astfel la 4 victorii consecutive și pe locul 3 în La Liga la un singur punct de Real Madrid și Barcelona, înscriind nu mai puțin de 17 goluri, un procentaj extraordinar comparativ cu ce reușise până la acea vreme. Practic, totul a început din UEL pentru spanioli care s-au descătușat în fața celor de la Standard Liege printr-un 5-1 de excepție și de atunci reușesc să bifeze victorii, dar la un nivel destul de impresionant.

Sevilla echipa probabila: Vaclik – Carrico, Kjaer, Gomez – Navas, Banega, Mesa, Arana – Vazquez, Promes – Yedder

Cotele oferite pentru această partidă sunt destul de interesante, iar un împătimit de fotbal spaniol ar putea paria nestingherit pe Sevilla având totuși argumente solide, însă o formație rusă mereu a creat probleme serioase oricărui tip de adversar din Europa, iar la momentul acesta, Krasnodar pe lângă această titulatură, este într-o formă excelentă. Voi miza pe un pronostic pe goluri, minim unul înscris de ambele echipe, și chiar pe un rezultat de egalitate la finalul partidei.

Pont pariuri Georgia - Andorra