Kairat Almaty - Sigma Olomouc. Azerii încă speră la calificare.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Kairat Almaty și Sigma Olomouc, programat de la ora 17:00 pe Almaty Stadion.

Kairat Almaty, gazda acestei manșe retur, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la câștigarea jocului, dar nu și la calificare datorită rezultatului înregistrat în Cehia. Formația azeră nu a reușit să scoată un rezultat favorabil în partida tur și este nevoită să arunce totul pe cartea atacului pentru a âncerca pe cât posibil să întoarcă scorul. Jocul prestat de azeri a fost unul relativ bun mai ales că au jucat în 10 repriza secundă, creându-și ocazii și în acest caz, un lucru de apreciat de altfel. Cu siguranță, dacă rămâneau în tot efectivul, reușeau cel puțin să scoată un egal, iar poate acum alta era pregătirea dinaintea jocului. Dacă se vor mobiliza ca în turul precedent când îi eliminau pe cei de la Alkmaar, vor reuși și de această dată acest lucru

Sigma Olomouc, oaspetele acestei partide, pornește conform caselor de pariuri din postura de favorită la calificare datorită rezultatului excelent obținut în tur. Formația cehă a reușit să se impună cu scorul de 2-0 pe teren propriu și astfel merge în Kazahstan cu gândul să se califice în play-off. Șansele sunt destul de mari pentru cehi, dar lucrurile nu trebuie gândite în ideea că sunt deja calificați deoarece terenul kazacilor este unul sintetic care poate pune probleme mari la construcție, și printr-o minune putem asista la o întoarcere de scor. Cehii trebuie să își vadă de ceea ce au pregătit tactic și să spere că nu vor face prea multe greșeli care să îi coste soarta calificării.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc

Cred că vom asista la un joc pe contre, în care cehii vor încerca să se apere pe cât bine pot, dar în același timp să încerce pe contraatac să înscrie golul care să le ofere liniște în privința calificării. Sigma Olomouc are toate șansele să se califice,  însă nu trebuie neglijată nici formația kazacă care poate surprinde în orice moment printr-un atac tăios, mai ales că vor avea de partea sa publicul, lucru foarte important în aceste momente dificile.