Honved - Niedercorn. Meci foarte încins pe arena din Budapesta.

Ziua de joi ne oferă o serie impresionantă de partide care cu siguranță vor oferi publicului european un spectacol fotbalistic. Unul din aceste jocuri este cel dintre Honved și Niedercorn, meci programat de la ora 20:00 pe stadionul din Ungaria. La prima impresie, maghiarii pornesc cu prima șansă la calificare, dar jocul prestat de luxemburghezi a fost excelent în turul precedent, astfel că lucrurile nu vor fi simple deloc pentru Honved în această dublă manșă.
honved

Honved, gazda acestei dispute, este cotată cu prima șansă la calificare deoarerce deține un lot mai valoros și terenul propriu, având fanii care cu siguranță îi vor încuraja pe jucătorii maghiari. Formatia din Budapesta este privita ca fiind mai experimentată decat clubul luxemburghez. Honved nu a reusit prea multe în turul precedent din care în cele din urmă a reușit să se califice, dar cu destule emoții. Macedonenii de la Rabotnicki le-au dat multe bătăi de cap jucătorilor unguri care deși au pierdut pe terenul acestora cu 2-1, au reușit să întoarcă calificarea în favoarea lor, grazie victoriei de pe teren propriu cu scorul de 4-0, arătând forța cu care este înzestrată această echipă. Sistemul de joc se va păstra și în partida contra luxemburghezilor pe care vor trebui să îi trateze de jos deoarece cunosc foarte bine stilul acestora, și cu siguranță nu vor dori să riște nicio secundă în acest meci.

Niedercorn, oaspetele acestei partide, este poate cea mai mare surpriză din aceste optimi de calificare pentru grupele Europa League. Formația din Luxemburg a reușit un rezultat incredibil în Azerbaidjan pe terenul celor de la Gabala, scor 2-0 în favoarea luxemburghezilor care visau cu ochii deschiși la următoarea fază eliminatorie. Manșa retur s-a disputat pe arena proprie pe care deși au pierdut-o cu scorul de 0-1, au reușit în cele din urmă să se califice în următoarea fază eliminatorie. Aceasta echipă a reușit anul trecut să elimine super formația scoțiană, Rangers, iar de această dată este pe cale să scrie din nou istorie în UEL. Un fotbal extrem de dezinvolt, cu foarte multe faze de poartă ratate, dar pe care speră să le transforme în gol pe terenul celor de la Honved ,având mare nevoie de un gol în această deplasare și eventual să nu piardă la un scor mai mare de un gol pentru a mai spera la calificare.

Cred că vom avea parte de o partidă frumoasă, cu multe faze de poartă, și bineînțeles cu goluri deoarece dacă privim la jocul prestat de maghiari pe teren propriu și de luxemburghezi, vom observa un duel ofensiv destul de agresiv, două formații care sunt chitite să atace ci nu să se apare, de aceea voi miza pe o partidă cu cel puțin 3 goluri în care ambele echipe vor reuși să marcheze măcar o dată.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg