Hibernian - Molde. Duel echilibrat pe Easter Road.

Turul 3 din Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Hibernian și Molde, programat de la ora 21:45 pe Easter Road.

Hibernian, gazda acestei manșe tur, va disputa primul joc din turul 3 preliminar în fața unui adversar care este cotat mai slab decât clubul scoțian conform cotelor oferite de casele de pariuri. Verzii au debutat în urmă cu ceva timp în UEL contra feroezilor de la Runavik pe care i-au demolat, administrându-le 12 goluri în cele două jocuri disputate. A urmat dubla manșă contra celor de la Asteras, care se preconiza a fi extrem de dificilă și astfel lucrurile parcă s-au adeverit dacă privim la jocul prestat de greci, dar și la norocul scoțienilor care însă au arătat maturitate la nivelul primei manșe când a revenit de la scorul de 0-2, la 3-2, suporterii având și ei meritul lor. Calificarea a fost izbutită în final în Grecia, iar astăzi are din nou ocazia să se lupte în UEL, având în față un adversar la fel de bine cotat ca cel grec.

Molde, oaspetele din aceste semifinale de calificare din UEL, o va întâlni pe Hibernian, fiind prima manșă al acestui tur eliminatoriu. Norvegienii deși nu dețin o experiență prea importantă în cupele europene, aceasta totuși are un lot mult mai valoros, și mult mai capabil să obțină calificarea. Norvegienii s-au zbătut să prindă locul de UCL și implicit să câștige campionatul, dar fără folos. Schimbările din acest an de la echipă speră să fie de bun augur și să reușească măcar într-o competiție. Campionatul este în derulare pentru Molde, reușind să ocupe chiar locul 4 cu 30 de puncte, fiind la 8 în spatele liderului. În UEL, aceasta a reușit să treacă de formația nord-irlandeză Glenavon cu scorul de 6-3 la general, iar în turul precedent de echipa albaneză Laci cu scorul de 5-0 la general, intrându-și oarecum în verva partidelor europene.

Jocul din această seară este deschis oricărui rezultat dacă privim la cotele apropiate ale celor două formații. Niciuna nu a avut o prestație constantă de-a lungul acestor jocuri de calificare, și rămâne de văzut care va izbuti în final acest lucru, până atunci cel mai indicat pronostic ar fi cel pe goluri, minim 3 la finalul jocului, ambele având mari șanse să înscrie.

Pronosticuri RB Leipzig - RB Salzburg