Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hacken vs Zalgiris ponturi pariuri și pronosticuri 17.08.2023

Joi, 17 august, de la ora 20:00 va avea loc meciul retur Hacken vs Zalgiris, contând pentru turul III preliminar din Europa League, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Hacken vs Zalgiris
August 17,2023
20:00

Ponturi Hacken vs Zalgiris

2 pauză/2 final - cotă 1.55 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hacken vs Zalgiris

Zalgiris nu are nimic de pierdut și va trebui să își joace șansa până la capăt. Hacken și-a arătat valoare în tur și mă aștept să facă spectacol și în retur. Recomand pronosticul „peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.60 la Unibet!

Hacken

  • Hacken a rezolvat ecuația calificării încă din tur, după victoria clară din Lituania, scor 1-3.
  • Campionatul în Suedia este în plină desfășurare. După 19 etape, Hacken se află pe locul secund, fiind la un punct în spatele liderului Elfsborg. Înainte de manșa retur, Hacken a jucat cu Varberg, scor 2-0.
  • Trebuie spus faptul că suedezii au câștigat 7 din ultimele 10 meciuri disputate în toate competițiile. Urmează un nou succes? 1.45 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Abrahamsson – Sandberg, Hammar, Hovland, Hansen – Rygaard, Sa. Gustafson, Romeo – Layouni, Hrstic, Sadiq

Zalgiris

  • După înfrângerea din tur, șansele de calificare în play-off-ul Europa League s-au redus drastic – 15.00 este cota!
  • Campioana Lituaniei este în plin sezon, iar după 26 de etape, aceștia se află pe locul secund. Înainte de manșa retur cu Hacken, Zalgiris a câștigat cu Hagelmann, scor 4-0.
  • Trebuie spus faptul că Zalgiris are o singură victorie în ultimele 6 meciuri disputate în toate competițiile. Poate produce surpriza?

ECHIPA PROBABILĂ: Gertmonas – Pavelic, Hnid, Vucur, Bopesu – Karashima, Kendysh, Gorobsov, Milickovic – Golubickas, Kehinde

Pariază pe COTA 1.60 la Unibet!

Plasează pariul