H.Beer Sheva - APOEL Nicosia. Israeliții vor avea publicul de partea lor.

Turul 3 din Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Hapoel Beer Sheva și Apoel Nicosia, programat de la ora 20:00 pe Toto Turner Stadium.

Hapoel Beer Sheva, gazda acestei prime manșe, este cotată cu prima șansă la câștigarea jocului datorită terenului propriu, dar șansele la calificare sunt destul de împărțite, israeliții nefiind atât de experimentați pe plan european. Formația condusă de la margine Bakhar și-a început drumul european în urmă cu o lună când reușea să treacă peste Flora cu un neverosimil 7-2 la general, arătându-și valoarea pe deplin, având totuși în față un adversar destul de modest. Lucrurile păreau că se îndreaptă spre o performanță uriașă, dar dubla cu Dinamo Zagreb a sfărâmat orice vis al israelienilor care au fost eliminați cu același scor la general, fiind o diferență clară de valoare între aceștia și jucătorii croați. Beer Sheva va continua în UEL, dar și aici situația se complică deoarece se lovește de un adversar care are de partea sa experiența în asemenea partide.

Apoel Nicosia, oaspetele acestui joc, se deplasează până în Israel pentru a încerca să își mențină șansele de calificare și după această manșă. Clubul cipriot condus de la margine de portughezul Baltazar și-a început și ea aventura europeană în UCL, dar surpriza a făcut să fie eliminată destul de rapid de o formație anonimă în Europa. Este vorba de clubul lituanian, Suduva, care a relizat minunea în turul preliminar respectiv, și astfel ciprioții au fost trimiși în cea de a doua competiție europeană, UEL, unde va încerca să ajungă cât mai sus. Recent au reușit să elimine aceeași formație pe care a reușit să o elimine și combatanta din această seară, Flora, iar duelul din Israel se anunță extrem de încrâncenat din acest punct de vedere.

Cotele sunt destul de dezechilibrate din punctul de vedere al bookmakerilor, dar cred că partida se va afla totuși într-un echilibru de forță atât pe plan ofensiv cât și pe plan defensiv, participând ambele echipe în egală măsură la spectacolul din teren. Cred că israeliți pot câștiga acest joc, dar cu siguranță ciprioții au șanse mari să marcheze în această deplasare.

Pronosticuri AEK Larnaca - Sturm Graz