Glenavon - Molde. Se anunță o partidă cu goluri.

Optimile de calificare din Europa League se dispută și în această zi de miercuri având în rol principal câteva echipe destul de importante. Una dintre acestea este Molde, formația norvegiană care va încerca anul acesta să se califice în grupele UEL. Debutează în aceste calificări contra celor de la Glenavon, echipă ce activează în campionatul Irlandei de Nord.Primul tur se va disputa pe tărâmul Britaniei, partida fiind programată de la ora 21:45.
Valerenga - Molde

Glenavon, formația gazdă a acestui tur al optimilor de calificare, va avea o misiune extrem de complicată contra echipei norvegiene. Această formație a încercat an de an să se califice într-o cupă europeană și iată cum anul acesta reușește acest lucru, și va încerca pe cât posibil să avanseze mai departe. Glenavon a terminat pe locul 3 în sezonul trecut fiind totuși la o diferență destul de mare de prima poziție ceea ce nu o face o echipă deloc de temut dacă stăm totuși să analizăm valoarea fotbaliștilor din Irlanda de Nord. Glenavon este o formație extrem de ofensivă care cu siguranță nu va preda armele înainte și va încerca să joacă fotbal. În pregătire s-a descurcat destul de bine, majoritatea partidelor terminându-se cu un scor pozitiv pentru aceasta.

Molde, oaspetele din aceste optimi de calificare, o va întâlni pe Glenavon, fiind primul tur al acestei manșe. Norvegienii deși nu dețin o experiență prea importantă în cupele europene, aceasta totuși are un lot mult mai valoros, și mult mai capabil să obțină calificarea. Norvegienii s-au zbătut să prindă locul de UCL și implicit să câștige campionatul, dar fără folos. Schimbările din acest an de la echipă speră să fie de bun augur și să reușească măcar într-o competiție. Campionatul este în derulare pentru Molde, reușind să ocupe chiar locul 3 cu 29 de puncte, fiind la 6 în spatele liderului și păstrând în continuare șanse reale la titlu. Poate cel mai important lucru este faptul că această formație se diferențiază de nord-irlandezi prin faptul că au meciuri în picioare în mod constant, și astfel pot aborda jocul într-o altă manieră.

Norvegienii pleacă cert favoriți la casele de pariuri, majoritatea ne având niciun dubiu că Molde nu va reuși să câștige primul tur și astfel să își asigure calificarea încă de pe acum. Cotele în favoarea norvegienilor sunt foarte mici, iar acest lucru ne îndreaptă atenția cu precădere pe cele cu goluri mai ales că ambele formații ne-au obișnuit să ne surprindă în mod plăcut cu atacurile lor, și respectiv defensivele care scârțâie de multe ori foarte tare. Cred că va fi un meci cu minim trei goluri, norvegienii având inițiativa, dar și nord-irlandezii păstrând șanse de câteva contraatacuri ce pot pune probleme mari.

Pronosticuri AEK Larnaca - Sturm Graz