Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gent vs Omonia Nicosia ponturi si pronosticuri 18.08.2022

De la ora 21:30, la Gent, in Belgia, KAA Gent joaca contra Omoniei Nicosia, in prima mansa din play-off-ul Europa League. Partida are loc pe “Ghelamco Arena”.
Gent vs Omonia Nicosia
August 18,2022
21;30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Gent vs Omonia Nicosia

Fotbalul belgia a inceput de cateva saptamani si Gent are mai multe meciuri in picioare. Acest aspect ar putea conta si chiar sa faca diferenta intre cele doua echipe, cu atat mai mult ca primul duel se joaca la Gent. Recomandarea mea este peste 2.5 goluri, cota 1.65 la Superbet.

Ponturi Gent – Omonia Nicosia

Peste 4.5 goluri - Cota 2.15⭐
Pariază acum

Gent

  • In ultimele doua dueluri din campionat a iesit cu fruntea sus, insa nu fara sa traiasca emotiile primii de goluri. A luat cel putin un gol in fiecare din ultimele cinci dueluri.
  • Astfel, dupa 2-1 cu Westerloo si 3-1 cu Oostende, Gent ramane neinvinsa in campionat si ocupa locul 4, cu 8 puncte.
  • Totodata, pentru KAA va fi primul duel pe care il disputa in cupele europene in aceasta editiei. Datorita locului pe care a terminat in Jupiler League 2021/2022, a primit accesul catre play-off.

Omonia Nicosia

  • In ultimele doua meciuri a clacat, insa Omonia Nicosia a jucat un singur meci oficial si acela cu trofeul pe masa.
  • Apollon a fost mai buna ca ea si a castigat cu scorul de 2-0. Cele doua s-au intalnit in urma cu o saptamana, in chiar Super Cupa Ciprului.
  • Drept urmare, Omonia va juca acum al doilea joc oficial al sezonului si primul din editia 2022/2023 a cupelor europene.

Pariaza pe Europa League la Superbet!

Plasează pariul