Genk - Brondby. Belgienii au prima șansă la victorie.

Ziua de joi ne oferă prima manșă din faza play-off-ului marca Europa League, având în prim plan formații care au realizat lucruri importante în campionatele lor sau chiar pe plan european, fiind o șansă importantă pentru a mai scrie odată istorie, de această dată în grupele celei de a doua competiții ca valoare. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Genk și Brondby , partidă programată de la ora 21:30 pe Luminus Arena.

Genk, gazda acestei partide, pornește cu prima șansă la victorie în această seară. Belgienii au avut câștig de cauză în prima manșă din turul 3 când s-au impus în fața celor de la Lech cu scorul de 2-0, într-adevăr scorul având șanse să fie mult mai mare dacă fotbaliștii albaștrilor fructificau o mare parte din ocaziile pe care le-au avut. Genk a realizat un joc aproape perfect pe teren propriu, mai ales ca a reușit să nu primească gol, și mergea așadar pe terenul polonezilor să practice încă un fotbal de calitate prin care să demonstreze că merită să fie chiar în grupele UEL. Calificarea s-a produs în cele din urmă grazie unei noi victorii chiar pe terenul celor de la Lech cu scorul de 1-2, și astfel belgienii i-au o opțiune serioasă la calificarea în grupe, dar până atunci mai trebuie să treacă peste încă un hop.

Brondby, oaspetele acestei partide, pornește la casele de pariuri cu a doua șansă la victorie datorită lotului care este net inferior față de cel al combatantei din această seară care se prezintă într-o cu totul altă formă. Nordicii au reușit să se impună în Serbia în prima manșă din turul 3 cu scorul de 2-0, și luau o opțiune serioasă la calificare, mai ales că jocul prestat de aceștia a fost unul foarte bun la toate capitolele, atacul demonstrând ca a rămas în parametri oarecum normali din sezonul trecut, dar apărarea se prezenta într-o creștere destul de evidentă. Rămânea de văzut dacă jocul prestat de galbeni se va ridica la cel din partida precedentă, având nevoie neapărată totuși de un plus pe zona ofensivă pentru a nu trăi cu mari emoții întreaga partidă.Din păcate toate planurile au fost date peste cap datorită cartonașului roșu primit de către danezi în prima repriză, reușind în cele din urmă să câștige partida cu 2-1, fiind într-o criză pe toată perioada jocului.

Belgienii nu ar trebui să întâmpine probleme în această partidă contra galbenilor de la Brondby care cu siguranță vor veni pe Luminus Arena să izbutească să marcheze un gol, fiind foarte important pentru clubul nordic să se întoarcă în Danemarca cu un rezultat pozitiv. Voi miza totuși pe o victorie a belgienilor, având șanse să asistăm la un recital din partea acestora.

Pronosticuri Genk - Brondby