Flamurtari Vlore vs Petrolul Ploiesti - Europa League - analiza si pronostic - Soryn


Flamurtari Vlore vs Petrolul Ploiesti – Europa League – analiza si pronostic – Soryn

Flamurtari-petrolul

24.07.2014, Vlorë, Stadion: „Flamurtari”, ora: 20:00 (Digi Sport)
Arbitru: Ján Valášek (Slovacia)
Flamurtari Vlorë – Petrolul Ploieşti (Europa League – Turul II preliminar – manşa a doua)

KS Flamurtari Vlorë

Antrenorul Ernest Gjoka a declarat că formaţia sa are în continuare şanse de calificare. „Noi considerăm în continuare că putem obţine calificarea. Meciul retur va fi diferit de acesta, vom face tot posibilul să înscriem. Avem în continuare şanse!„, a spus Gjoka.

Flamurtari Vlorë s-a clasat pe locul 7 în campionat, dar a câştigat Cupa Albaniei (1-0 FK Kukësi).

În turul I preliminar albanezii au trecut de georgienii de la FC Sioni Bolnisi (3-2 şi 1-2).

În meciurile cu FC Sioni Bolnisi au primit cartonaşe galbene Arberi, Telushi, Kuqi, Abilaliaj (tur) şi Lena, G. Lika, Shehaj (retur), iar cu Petrolul Ploieşti au fost avertizaţi Zeqiri şi Muzaka, astfel că nu sunt jucători suspendaţi.

{adinserter reclama2}

Petrolul Ploieşti

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa albaneză Flamurtari Vlorë, în prima manşă a turului II preliminar al Europa League. Golurile au fost marcate de Gevaro Nepomuceno (77) şi Toto Tamuz (84).

Jucătorii care au primit cartonaşe galbene în meciul tur au fost Marinescu (39), Geraldo (73) şi de Lucas (89).

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat că Petrolul va încerca să câştige la Vlorë. „Albanezii sunt valoric inferiori nouă, dar contează mult motivația. Cei de la Flamurtari vor pleca neavând nimic de pierdut, pot surprinde iar noi trebuie să știm să gestionăm bine astfel de momente. Oricum, vom încerca să câștigăm acolo„, a spus Lucescu.

Petrolul Ploieşti ar putea întâlni echipa cehă FC Viktoria Plzeň în turul III preliminar al Europa League, fază în care va participa dacă va trece în turul II de albanezii de la Flamurtari Vlorë.

Moralul „lupilor” este bun, chiar dacă au fost eliminaţi de „U” Cluj în Cupa Ligii. Ploieştenii nu au fost interesaţi de această competiţie, având ca obiectiv să se califice în grupele Europa League şi să câştige campionatul.

„Galben-albaştrii” nu vor fi prea motivaţi în partida de la Vlorë, pentru că nu-şi fac probleme că ar putea rata calificarea. Ei au nevoie de un gol pentru a tăia elanul albanezilor, după care se pot gândi la meciul de la Braşov cu „stegarii”, din prima etapă a Ligii 1, care va fi mult mai greu.

Obiectivul petroliştilor este de a câştiga şi în partida retur cu Flamurtari, pentru a-şi îmbunătăţi coeficientul UEFA şi a avea un moral mai bun înaintea sezonului 2014-2015 al Ligii 1.

Echipele probabile:

Flamurtari Vlorë (4-4-2): Lika – Arbëri, Veliu, Kuqi, Mici – Muzaka, Telushi, Lena, Lika – Abilaliaj, Zeqiri
Rezerve: Xhelilaj, Hektor Idrizaj, Agim Meto, Douglas, Julian Gerxho, Ardit Shehaj, Artan Sakaj

Petrolul Ploieşti (4-2-3-1): Peçanha – Alcénat, Hoban, Geraldo, Fanchone – Marinescu, De Lucas – Albín, Mutu, Teixeira – Tamuz
Rezerve: Bolboaşă, Beţa, Gerson, Priso, Nepomuceno, Morar, N’Koyi

Pronostic Flamurtari Vlorë vs Petrolul Ploieşti: sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.80 la sportingbet

Pont secundar Flamurtari Vlorë vs Petrolul Ploieşti: 2, la o cotă de 1.70 la sportingbet

Statistica mea pentru luna iulie: 5W – 4L