FK Jagodina vs CFR Cluj - Europa League - analiza si pronostic - Soryn


FK Jagodina vs CFR Cluj – Europa League – analiza si pronostic – Soryn

Jagodina-cfr cluj

24.07.2014, Jagodina, Stadion: „Jagodina City Stadium”, ora: 21:30 (Look TV)
Arbitru: Bastian Dankert (Germania)
FK Jagodina – CFR Cluj (Europa League – Turul II preliminar – manşa a doua)

Antrenorul Vasile Miriuţă pariază pe CFR în returul cu FK Jagodina: „Important e că n-am primit gol, avem încrede şi mergem acolo să ne calificăm. Şanse avem şi încă mari, iar când spun asta mă bazez faptul că-i cunosc bine pe băieţi. Sunt sigur că ne vom califica, mai ales că de când sunt eu la CFR jucăm mai bine în deplasare„, a declarat Miriuţă.

Faţă de meciul din tur, „feroviarii” au rămas fără atacantul nigerian Derick Chka Ogbu, care s-a transferat în China la Liaoning Whowin. „Se simte lipsa unui atacant veritabil, unul care să înscrie 12-15 goluri pe sezon. Tadé e singurul atacant veritabil din lot, pe el ne bazăm cu Jagodina„, a spus Miriuţă.

Va reveni după o etapă de suspendare portughezul Camora. Fundaşul stânga a fost eliminat în meciul CFR Cluj – Internazionale Milano din Europa League, disputat pe 21 februarie 2013.

{adinserter reclama2}

CFR Cluj ar putea întâlni pe Dinamo Minsk (Belarus) sau Myllykosken Pallo -47 (Finlanda) în turul trei preliminar al Europa League, fază în care va participa dacă va trece în turul doi de sârbăii de la FK Jagodina.

Moralul jucătorilor clujeni nu este prea bun, pentru că nu au reuşit în prima manşă să-i bată pe sârbi. Ei au fost eliminaţi şi din Cupa Ligii de CSMS Iaşi, dar acest lucru nu i-a afectat prea tare, pentru că nu-i interesau această competiţie.

„Feroviarii” vor fi foarte motivaţi în meciul de la Jagodina. Ei au avut multă şansă că au prins Europa League, după ce Dinamo a intrat în insolvenţă, şi speră să ajungă în grupe, nu să fie eliminaţi de o echipă de care nu au auzit până în urmă cu o lună.

Obiectivul CFR-ului este clar, să obţină calificarea în Serbia şi să joace cu Dinamo Minsk sau MyPa în turul al-III-lea.

Echipele probabile:

FK Jagodina (4-1-4-1): Đuričić – Milinković, Šimac, Mihajlović, Filipović – Mitošević – Arsenijević, Cvetković, Đurić, Jakimovski – Šušnjar
Rezerve: Perić, Mijatović, Lepović, Gašić, Ilić, Martinović, Vujosevic

CFR Cluj (4-2-3-1): Felgueiras – Sušić, Larie, I. Rada, Camora – Monroy, Muniru – Deac, Negruţ, Fl. Costea – Tadé
Rezerve: Amadio, Ene, Veres, Provencio, Păun, Jakoliš, Christian

Pronostic FK Jagodina vs CFR Cluj: 1X, la o cotă de 1.50 la bet365

Pont secundar FK Jagodina vs CFR Cluj: X, la o cotă de 3.25 la bet365

Statistica mea pentru luna iulie: 5W – 4L