Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Feyenoord vs Sturm Graz ponturi si pronosticuri 15.09.2022

Incepand cu ora 19:45, la Rotterdam pe De Kuip, Feyenoord si Sturm Graz se intalnesc in etapa 2 a grupelor Europa League. Ele evolueaza in Grupa F, alaturi de Lazio si Midtjylland.
Feyenoord vs Sturm Graz
September 15,2022
19:45

Ponturi pariuri si pronostic analizat Feyenoord vs Sturm Graz

Avand in vedere evolutia buna in plan ofensiv a olandezilor nu ma astept sa aiba mila de austriecii de la Sturm Graz si atunci va recomand peste 2.5 goluri, cota 1.65 la Superbet.

Ponturi Feyenoord – Sturm Graz

sub 2.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Feyenoord

  • Acum pleac cu prima sansa in fata lui Sturm Graz, dar este primul duel din aceasta grupa cand joaca pe terenul propriu si oarecum e normal sa fie asa.
  • In runda inaugurala a jucat bine pe Stadio Olimpico, dar desi a inscris doua goluri, adversarii de la Lazio au reusit sa castige cu scorul de 4-2.
  • Imediat la doar cateva zile s-a redresat si a trecut cu scorul de 3-0 de Sparta Rotterdam, totul in urma unei partide disputate pe terenul propriu si in urma careia a urcat pe 2, cu 16 puncte.

Sturm Graz

  • Neinvinsa de cinci meciuri, Sturm Graz a reusit ca in acest interval de partide sa obtina patru victorii, iar un alt duel s-a incheiat la egalitate, 0-0, cu Hartberg.
  • Totusi, in runda inaugurala din grupele Europa League s-a prezentat la nivel inalt si a depasit-o cu scorul de 1-0 pe formatia daneza Midtjylland.
  • Imediat dupa jocul din Europa League a evoluat pe terenul Austriei Klagenfurt. 2-0 a fost scorl acelei partide in care a bifat a patra victorie din campionat si a urcat pe 3, cu 15 puncte.

Pariaza pe fotbal la Superbet!

Plasează pariul