Feyenoord - Trencin. Olandezii au de luat o revanșă.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Feyenoord și Trencin, programat de la ora 21:30 pe De Kuip
feyenoord trencin

Feyenoord, gazda acestei partide, primește vizita echipei din Slovacia și va încerca să scoată un rezultat pozitiv care să spele rușinea din tur, calificarea fiind prea departe pentru clubul olandez. Condusă de la margine Giovanni van Bronckhorst, Feyenoord a debutat în acest sezon european în prima manșă ce se anunță extrem de spectaculoasă dacă jocul olandezilor se va ridica la nivelul sezonului trecut. Într-adevăr, principala problemă care cu siguranță s-a menținut în acest prim joc este lipsa minutelor oficiale care au fost resimțite de jucătorii antrenorului olandez. Aceste elemente s-au potrivit perfect cu jocul din Slovacia, un singur amănunt fiind total diferit, spectacolul fiind creat doar de slovaci. Olandezii au pierdut astfel cu scorul de 4-0, nereușind să înscrie niciun gol, arătând o doză uriașă de neprofesionalism, fiind taxati destul de dur de conducerea clubului care îi obligă să spele rușinea printr-o reprezentație de clasă în această manșă retur.

 Trencin, oaspetele acestei partide, pornește conform caselor de pariuri prima șansă la calificare, dar nu și la câștigarea jocului deoarece deși a reușit să câștige prima manșă disputată în Slovacia, lucrurile sunt în continuare favorabile clubului olandez. Lotul slovacilor nu se ridică la înălțimea grupelor UEL unde va fi destul de greu să ajungă dacă nu își vor întrece limitele. Sezonul european până în acest moment se derulează foarte bine pentru Trecin care a reușit să treacă în primă fază de clubul macedonean Buducnost în turul 1 de calificare, urmând apoi să aibă o confruntare pe cinste cu formația poloneză Gornik, calificare reușită cu scorul de 5-1 la general, arătându-și pe deplin forța ofensivă. Aceasta s-a observat pe deplin săptămâna trecută când a șocat întreaga Europă cu cele 4 goluri marcate în poarta olandezilor de la Feyenoord, scor 4-0, plecând astfel în Olanda cu gândul că nu au voie să arate niciun fel de relaxare deoarece orice mică greșeală o poate apropia pe formația de pe De Kuip de calificarea în play-off.

Partida aliniază la centru două formații cărora le place faza ofensivă, fiind dornice de a marca cât mai multe goluri. De această dată lucrurile nu au cum să stea altfel pentru olandezi care sunt nevoiți să atace încă din primul minut și să ofere un spectacol cu cel puțin 4 goluri pe tabelă dacă vor dori să arate că nu exclud sub nicio formă acea mică șansă la calificare care este într-adevăr imposibilă, dar nu și pentru un club ca Feyenoord. Voi miza totuși pe un joc cu cel puțin 3 reușite, cu un Trencin care va reuși să înscrie măcar o dată în poarta olandezilor.

Pronosticuri Atletico Madrid - Huesca