Ferreira vs Dnipro - Europa League - Analiza si pronostic


ferreira-dnipro
 

Ferreira vs Dnipro – Europa League – Analiza si pronostic

Intalnirea dintre Pacos Ferreira si Dnepr din cadrul grupei E a Ligii Europa va avea loc pe stadion neutru, la Guimaraes, joi cu incepere de la ora 22:05. Cele doua echipe sunt adversarele Pandurilor in lupta pentru calificarea in 16-imile competitiei.

Pacos Ferreira nu a avut replica in runda inaugurala pe terenul Fiorentinei, cedand cu scorul de 0:3. Elevii lui Costinha au obtinut primul punct din aceasta grupa in urma cu trei saptamani, cand au remizat acasa cu Pandurii (1:1). Portughezii au un golaveraj inferior Pandurilor si astfel se afla in prezent pe ultima pozitie in grupa E.

In conditiile in care este ultima clasata dupa opt runde in Liga Sagres pentru Pacos Ferreira s-ar putea ca Europa League sa fie doar o povara. Acasa au cinci partide disputate in toate competitiile sezonul acesta si inca nu se pot lauda cu vreun succes. Ba mai mult in niciunul din aceste jocuri nu a inscris mai mult de un gol. Doua absente au gazdele pentru acest joc, Carlao si Hurtado fiind accidentati.

Dnepr este la momentul actual pe locul secund in grupa E, avand sanse mari sa-si asigure calificarea in primavara europeana daca obtine macar patru puncte din dubla cu Pacos Ferreira. Asta in conditiile in care in celalalt duel este greu de crezut ca Pandurii poate scoate mai mult de un punct din duelurile cu Fiorentina. Dnepr a castigat jocul de debut cu 1:0 pe terenul Pandurilor, pierzand insa meciul al doilea, 1:2 acasa cu echipa italiana. In prima liga din Ucraina trece printr-o perioada fasta, fiind neinvinsa de noua jocuri si, mai mult, reusind sa le castige pe ultimele patru.

Pacos Ferreira nu ne-a impresionat cu nimic in primele doua jocuri din grupa, fiind in multe momente dominata acasa de Pandurii. De partea cealalta Dnepr arata un joc solid de o perioada buna de timp si elevii lui Juande Ramos ar putea bifa un nou succes extern in aceasta grupa. Diferenta dintre cele doua echipe este evidentiata si de cotele oferite de WilliamHill (4.00 – 3.40 – 1.80). Credem ca Dnepr este capabila sa obtina al cincilea succes extern in toate competitiile. In plus daca ne uitam peste jocurile europene ale lui Pacos Ferreira (inclusiv dubla cu Zenit din play-off-ul Ligii Campionilor) observam ca din totalul de patru goluri inscrise niciunul nu a venit pana in pauza, astfel ca putem risca putin pe faptul ca lusitanii vor inscrie doar dupa pauza.

Pronosticul nostru: victorie Dnepr cota 1.80 la WilliamHill

Suplimentar: Pacos Ferreira marcheaza doar in repriza secunda cota 3.20 la WilliamHill

scris de Gaby