FCSB - Rapid Viena. Partidă deschisă oricărui rezultat.

În această seară de la ora 21:30 vom avea parte de unul dintre cele mai importante dueluri europene pentru o formație românească care are șanse să se califice în grupele UEL. FCSB-ul lui Nicolae Dică se va duela cu echipa austriacă, Rapid Viena, pentru milioanele de euro de la UEFA. Formația roș-albastră are de întors rezultatul din tur de 3-1 în favoarea echipei lui A. Ivan. Partida va fi transmisă în exclusivitate pe PRO TV.
fcsb

FCSB-ul lui Nicolae Dică este la 90 de minute distanță de o calificare în grupele UEL, deși va avea nevoie de foarte multă șansă în această seară deoarece are de întors un rezultat destul de dificil. Formația roș-albastră nu a reușit să câștige pe terenul vienezilor de la Rapid, fiind învinși chiar destul de categoric cu 3-1, lucru observat mai mult pe hârtie deoarece în practică lucrurile au arătat altfel pentru FCSB. Aceasta a impresionat în repriza a doua, dovedind că au experiența necesară să se lupte pentru această calificare chiar și având două goluri de recuperat. Cu numeroase faze de poartă și oportunități clare de gol, echipa lui Nicolae Dică va trebui să se conecteze mult mai bine la joc, și cel mai important lucru ar fi să nu ia gol, deși capacitatea atacului este destul de mare încât să înscrie destule goluri în poarta austriecilor. Recent au reușit o victorie de moral în fața Viitorului la Ovidiu cu scorul de 4-1, urcând pe prima poziție în clasament.

Echipa probabila FCSB

(4-2-3-1): Vlad – Stan, Planic, Balasa, Benzar – Filip, Pintilii – Teixeira, Tanase, Roman – Gnohere

100% până la 500RON
Pariază acum

Rapid Viena se deplasează pe National Arena cu gândul să obțină calificarea în grupele UEL mai ales că au de partea lor rezultatul din tur care nu ar trebui totuși să o culce pe ureche în această seară. Formația austriacă condusă de la margine de Djuricin a reușit să câștige prima manșă din Austria cu scorul de 3-1 grazie unor reușite care o mențin cu șanse reale în vederea accederii în play-off, deși golul primit le poate pune mari probleme pe National Arena unde speră să repete măcar pe jumătătate evoluția scorului din tur. Jocul prestat nu a fost unul tocmai îmbucurător pentru vienezi care au avut mult de suferit la mijlocul terenului, dar și în apărare unde cu mult noroc au primit un singur gol de altfel. Rapid Viena are multe de îndreptat astfel pentru jocul de la București, și speră să reușească acest lucru, mai ales că o prestație defensivă solidă și un gol marcat îi poate garanta calificarea.

Nicolae Dică are nevoie de tactica perfectă în această seară și bineînțeles de refacerea lui Cristi Bălgrădean până la ora meciului care se anunță indisponibil pentru jocul de pe National Arena, fostul stelist trebuind să mizeze pe Andrei Vlad. Lipsa de experiență a acestuia le poate pune mari probleme steliștilor, vienezii având mari șanse să marcheze cu acesta în poartă. Voi miza astfel pe un gol marcat de austrieci, dar și pe un scor cu cel puțin 3 goluri pe tabelă.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș