FC Copenhaga - Zenit. O nouă calificare în grupele UEL pentru ambele formații

Telia Parken găzduiește în această seară de la ora 22:00 un duel destul de echilibrat între două formații ce se aseamană destul de mult prin stilul de joc, iar cu siguranță acest lucru va conduce spre o partidă destul de închisă, fără prea multe ocazii. Este vorba de jocul dintre FC Copenhaga și Zenit Sankt Petersburg ce se dispută în cadrul grupei C din Europa League.

FC Copenhaga a reușit nu mai puțin de 13 calificări într-o cupă europeană în ultimii 20 de ani, un lucru fantastic de altfel dacă stăm să privim totuși la investițiile făcute de către danezi, realmente un fapt ce a pus amprenta profesionalismului în tabăra clubului de tradiție din Denmark SuperLig. Aceștia au surprins de fiecare dată în mod pozitiv în această competiție, și nici anul acesta s-au lăsat mai prejos și iată cum înainte de accederea în grupe izbutesc un rezultat important. Reușesc calificarea în faza grupelor în fața unui adversar mult mai valoros. Atalanta este eliminată de clubul danez după două meciuri de 0-0 în ambele faze, iar loteria penalty-urilor a fost de partea albilor. Îi așteaptă dueluri extrem de interesante în grupele UEL , dar din păcate lucrurile nu se prezintă chiar atât de bine pentru aceștia. În ultimul joc de campionat au avut mult de suferit în fața celor de la Midtjylland, scor 3-1 în favoarea negrilor, însă cei de la Copenhaga au arătat că îi interesează mai mult partida din Europa League ceea ce înseamnă că trebuie să ne așteptăm la încă un meci mare reușit de formația lui Solbakken.

Copenhaga echipa probabila: Joronen – Ankersen, Bjelland, Vavro, Boilesen – Skov, Zeca, Jensen, Fischer – Sotiriou, N’Doye

100% până la 500RON
Pariază acum

Zenit vine pe târâm nordic pentru a izbuti un rezultat pozitiv în start-ul campaniei din grupele Europa League. Echipa rusă antrenată de la margine de conaționalul Semak a început de câțiva ani să piardă contactul cu Champions Leaguel și să se califice a treia oară consecutiv în grupele acestei competiții, UEL-ul fiind cea care i-a oferit încă odată biletele pentru jocurile europene, acest lucru fiind posibil din cauza locului destul de slab ocupat în clasament la finalul sezonului în Rusia. Investițiile au scăzut la clubul rus, iar jucătorii nu s-au mai ridicat la nivelul impus de conducere care s-au resemnat în ce privește UCL-ul, în schimb sezonul acesta sunt puși pe fapte mari, lucru ce se observă atât în campionat cât și în UEL. După un start dezastruos în preliminarii, rușii și-au revenit între timp, calificându-se în fața celor de la Dinamo Minsk după un 8-5 la general, iar în play-off trecând de echipa norvegiană Molde. Atmosfera este una excelentă la clubul rus care se află în acest moment pe poziția întâi din clasament cu 19 puncte obținute, având 6 victorii și un egal pânâ în acest moment, și fiind la 5 puncte în fața ocupantei locului 2.

Zenit echipa probabila: Lunev – Smolnikov, Ivanovic, Neto, Nabiullin – Kranevitter, Paredes, Kuzyaev – Erokhin, Dzyuba, Mak

Jocul prestat de cele două formații este destul de asemănător deoarece accentul cade foarte mult pe compartimentul defensiv de la care se construiește întreaga fază, iar faptul că atât Copenhaga cât și Zenit dețin jucători puternici înclină balanța spre un joc mai mult bazat pe luptă, fără prea multe ocazii de gol în fapt. De aceea, voi miza pe un rezultat de maxim 2 goluri indicat de tabela de pe Telia Parken, și implicit pe un rezultat de egalitate la finalul jocului.

Pont Pariuri Dinamo București - Dunărea Călărași