Dudelange - CFR Cluj. Lipsa prospețimii se va simți în jocul ardelenilor.

Ziua de joi ne oferă prima manșă din faza play-off-ului marca Europa League, având în prim plan formații care au realizat lucruri importante în campionatele lor sau chiar pe plan european, fiind o șansă importantă pentru a mai scrie odată istorie, de această dată în grupele celei de a doua competiții ca valoare. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Dudelange și CFR Cluj , partidă programată de la ora 21:00 pe Stade Josy Barthel.
Dudelange cfr

Dudelange, gazda acestei partide, primește din partea caselor de pariuri șansa a doua la câștigarea jocului și la calificare implicit, dar acest lucru nu îi deranjează pe jucătorii luxemburghezi care sunt pregătiți să mai comită o surpriză în această campanie de calificare pentru grupele UEL. Dudelange a debutat  pe plan European în UCL de unde a fost eliminată de către echipa din Ungaria, MOL Vidi, după două prestații totuși care au fost relative bune, dar care nu au adus calificarea pentru clubul luxemburghez. Se vede nevoită să se dueleze în cea de a doua competiție majoră din Europa, UEL, care totuși i se potrivește mai bine decât UCL. În turul 2 a reușit să o elimie pe formația din Kosovo, Drita cu scorul de 3-2 la general. Duelul contra polonezilor din prima manșă a turului 3 preliminar de pe terenul acestora rămâne în istoria calificării cupelor europene și a clubului polonez care a rămas mut o întreagă Europă după ce Dudelange a reușit să câștige cu scorul de 2-1, și era favorită la calificare din punct de vedere al jocului. Minunea s-a realizat după un 2-2 pe teren propriu în care luxemburghezii au dat dovadă de mult caracter și astfel se văd la un hop de participarea în grupele UEL.

CFR Cluj, oaspetele acestei dispute, pornește cu prima șansă la victorie conform cotelor oferite de bookmakeri și speră să se califice în grupele UEL dacă vor obține un rezultat pozitiv în această deplasare. Formația clujeană au reușit să îndrepte multe în ce privește atmosfera între ea și suporteri. Clujenii nu au start-ul cel mai bun de sezon, dar ușor ușor situația a luat-o pe un drum foarte bun. Aceștia au avut un duel extrem de dificil în turul 2 preliminar din UCL în fața celor de la Malmo care s-a soldat cu o eliminare, și astfel se văd nevoiți să continue în UEL. Aparent lucrurile s-au reglat odată cu victoria în fața Chiajnei de pe teren propriu cu scorul de 2-1 care le-a oferit o descătușare clujenilor, urmând după aceea două jocuri contra echipei din Armenia din turul 3 preliminar, calificare reușită cu scorul de 7-0 la general după un spectacol în Gruia în care echipa ardeleană a reușit să marcheze de 5 ori. În ultima etapă din campionat au câștigat în fața celor de la Dinamo cu scorul de 3-1 fiind lider în Liga 1, astfel că pleacă spre Luxemburg cu un moral excelent.

Vom avea parte de un joc destul de închis în cele din urmă deoarece formația clujeană este destul de obosită după nenumăratele partide pe care le-a disputat, iar cu siguranță Conceicao sper ca echipa sa să obțină un rezultat de egalitate care să îi permită să spere la calificare în partida retur. Luxemburghezii au capacitatea să realizeze o nouă partidă extraordinară, dar pentru acest lucru au nevoie și de șansă. Voi miza pe un rezultat de egalitate fie la pauză fie la final, dar cu un gol marcat de ambele formații în cele din urmă.

Pronosticuri Dudelange - CFR Cluj