Dudelange - AC Milan. Meci istoric pentru luxemburghezi

Poate unul dintre cele mai surprinzătoare dueluri din această seară de Europa League este cel dintre Dudelange și AC Milan, partidă ce este programată de la ora 22:00 pe stadionul din Luxemburg. Această echipă gazdă ce a șocat întreaga Europă prin această calificare este pregătită să facă o față frumoasă în UEL, mai ales că grupa din care face parte are numele grele în alcătuirea ei, cel mai important fiind adversarul din această seară.
Dudelange milan

Dudelange reușește un an de senzație până în acest moment, iar multă lume mizează în continuare pe un parcurs excelent al acestei formații ce a surprins pe toată lumea până acum datorită dezinvolturii și dorinței de afirmare la nivel european. Luxemburghezii nu s-au dat la o parte în niciun joc, lăsând la o parte orice fel de apărare, și concentrându-se mai mult pentru a juca fotbal, izbutind astfel lucruri minunate. După o calificare nesperată în fața celor de la Legia Varșovia, primul pas important de altfel, a urmat eliminarea CFR-ului din play-off-ul UEL, reușind astfel să acceadă în grupe. După un 2-0 în Luxemburg, ardelenii nu au putut să întoarcă scorul în retur, Dudelange reușind din nou să se impună, de această dată cu 2-3, și astfel au șansa de a continua povestea europeană.

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

AC Milan revine în această competiție europeană de care nu a reușit să se dezlipească anul trecut, fiind din nou aproape de o calificare în UCL, însă lipsa de valoare și-a spus cuvântul pentru clubul milanez care trebuie să mai aștepte pentru a se reîntoarce în liga stelelor. Până atunci își face încălzirea încă un an în UEL pe care are mari șanse să o câștige dacă va rămâne constantă pe toată durata acestei competiții. Italienii au răspuns pozitiv anul trecut în UEL, calificându-se în grupe după eliminarea Craiovei, dar nereușind să ajungă decât în faza șaisprezecemilor datorită eliminării suferite în fața londonezilor de la Arsenal. S-au realizat schimbări majore în această vară care din păcate nu se simt la nivel de lot, Bakayoko și Gonzalo Higuain rămân cei mai notabili fotbaliști din angrenajul rosonerilor care sunt nevoiți să schimbe fața acestui club în cel mai scurt timp. Egalul de la Cagliari nu este un element de imbold pentru această deplasare, însă  Gattuso are încredere în echipa să că se poate impune.

AC Milan echipa probabila: Reina – Laxalt, Romagnoli, Caldara, Abate – Bakayoko, Bertolacci, Kessie – Calhanoglu, Higuain, Castillejo

Diferența de valoare și de experiență este uriașă din toate punctele de vedere între cele două echipe, iar cu siguranță aceste elemente vor fi decisive în privința scorului din această seară. Voi miza  totuși pe un pariu pe goluri care pot veni din partea oricărei echipe, ambiția luxemburghezilor și slaba defensivă a milanezilor pot contribui la un spectacol cu multe reușite

Pronosticuri West Ham - Chelsea