Dinamo Moscova vs Anderlecht – Europa League – analiza si pronostic


Dinamo Moscova vs Anderlecht – Europa League – analiza si pronostic

Parcurs foarte bun pentru moscoviti in Europa League

Duelul Dinamo Moscova vs Anderlecht, din returul saisprezecimilor Europa League, va avea loc joi, incepand cu ora 19:00.

Dinamo Moscova va incepe pe 8 martie returul campionatului in Rusia. In afara de meciurile amicale din aceasta iarna insa, moscovitii au mai disputat jocuri in Cupa Atlantica, obtinand trei victorii din tot atatea partide, adversare fiind FC Copenhaga, Goteborg si Orebro. In grupa Europa League, Dinamo Moscova a terminat prima, inaintea lui PSV, Estoril si Panathinaikos. Nu doar atat, ci a facut-o in stil mare, obtinand maximum de puncte. Au fost 3 victorii cu 1-0 si alte 3 cu scorul de 2-1.

Buttner este suspendat de la gazde in vederea duelului Dinamo Moscova vs Anderlecht.

Anderlecht vine dupa o victorie in deplasare cu Genk, scor 1-0. In campionat, aceasta se afla la doar un punct de liderul Club Brugge. “Alb-violetii” vin din Champions League, unde au terminat pe 3 intr-o grupa cu Dortmund, Arsenal si Galatasaray. Belgienii au incheiat la egalitate in toate cele 3 deplasari.
Oaspetii nu se pot baza joi pe Kawaya, Matias Suarez si Sylla, incertitudinile fiind reprezentate de Ibrahima Conte, M’Bemba si Paet.

In tur, Anderlecht si Dinamo Moscova obtineau o remiza alba. De la formatia rusa era eliminat Buttner cu un sfert de ora inainte de final. Belgienii au cadrat 12 suturi pe poarta in acel meci, fata de 6 ale moscovitilor. Centralul duelului Dinamo Moscova vs Anderlecht este norvegianul Svein Oddvar Moen, care a arbitrat in acest sezon de Champions League o echipa din Rusia. Este vorba despre Zenit, care a castigat cu 2-0 la Lisabona, in fata Benficai. De altfel, un lucru bizar, sa-i spunem, este faptul ca, in cele 3 partide de Champions League, norvegianul a condus toate echipele portugheze. Este vorba de Porto, Benfica si Sporting.

Sa spunem ca Dinamo Moscova este neinvinsa in ultimele 12 partide de Europa League. E drept, toate cele 8 victorii obtinute in acest interval au venit la 1 gol diferenta. De aceea inclinam spre o victorie a gazdelor aici. Un pronostic ceva mai sigur, cel putin in opinia noastra, ar fi acela ca moscovitii vor marca in a doua repriza.

O alta partida din Europa League se va disputa intre Monchengladbach si Sevilla.

Pronostic Dinamo Moscova vs Anderlecht: Dinamo Moscova inscrie in repriza a doua, la o cota de 1.52 la unibet

Pont pariuri cota mare Dinamo Moscova vs Anderlecht: Dinamo Moscova invinge la un gol diferenta, la o cota de 3.9 la unibet

Scris de Radu

Statistica februarie: 23W – 11L (+42.1)

Vezi pe net acest duel: Dinamo Moscova vs Anderlecht live online