Copenhaga - KUPS. Partide destul de modeste pentru gazde.

A treia zi din returul optimilor de calificări din Europa League oferă o serie de meciuri ce cu siguranta vor oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Una dintre aceste partide este cea dintre Copenhaga și KUPS, duel ce este programat de la ora 21:00 în Danemarca. Echipa gazdă a reușit să câștige manșa tur doar cu un 1-0, dar de această dată, danezii sunt pregătiți să facă spectacol pe arena proprie deoarece după eșecul din start-ul sezonului, trebuie să ofere publicului un meci spectacol.
HIFK - KuPS

Copenhaga, gazda acestei partide, primește vizita finlandezilor pe care speră să îi mai învingă odată, dar la o diferență mai mare pentru a numai avea emoții cu privire la calificare . Danezii dețin o experiență  importantă în cupele europene, lucru care poate conta decisiv în vederea accederii în următoarea fază eliminatorie chiar și fără un lot foarte bine pus la punct. Skov a reușit să aducă zâmbetul în tabără danezilor, dar insuficient pentru a fi și calificați. Copenhaga an de an se lupta în competiția de vârf, Champions League, dar sezonul care tocmai s-a terminat nu prea le-a oferit această șansa, echipa lui Sollbaken terminând abia pe locul 4. Recent au debutat și în prima etapă din nou sezon, dar din păcate partida contra celor de la Horsens s-a terminat cu o înfrângere pentru Copenhaga chiar pe teren propriu, scor 1-2.

KUPS, oaspetele acestei runde, se deplasează în Danemarca cu gândul să întoarcă rezultatul din tur deși îi va fi extrem de greu.Această formație este la prima experiență de acest fel, dar speră să nu aibă emoții prea mari pentru a încerca pe cât posibil să practice un fotbal frumos. Partida precedentă a adus o înfrângere în dreptul finlandezilor, pe merit ce-i drept deoarece jocul prestat a fost extrem de modest. KUPS este o formație care își dorește să nu stea prea mult în zona de apărare, lucru care nu s-a prea întâmplat fiind împinsă de elanul fotbaliștilor daneiz. Explozia acestei echipe vine din partea jucătorilor de pe bandă care vor trebui să facă mult mai multe în Danemarca. Faptul că sunt în plin sezon, iar jucătorii au destule de meciuri în picioare, acest lucru o poate ajuta pe KUPS atât din punct de vedere fizic, cât și tactic, cu siguranță antrenorul finlandezilor având planul pe care să o ajute pe echipa sa să se califice.

Danezii nu au cum să nu obțină calificarea în următoarea fază eliminatorie dacă stăm să ne raportam la diferența de valoare și la faptul că finlandezii trebuie să practice un fotbal total pentru a reuși să acceadă mai departe. Cred că, Copenhaga va câștiga destul de detașat partida, dar va avea nevoie și de sprijinul publicului, asta dacă își doresc o nouă prezență în grupele UEL ca să șteargă fața sezonului trecut.

Pronosticuri West Ham - Chelsea