Chelsea - MOL Vidi. Diferență prea mare de valoare pe Stamford Bridge

Stamford Bridge găzduiește poate cea mai dezechilibrată întâlnire din această seară de UEL în care formația gazdă, Chelsea va da piept cu echipa maghiară, MOL Vidi, începând cu ora 22:00 pe tărâm englez. Londonezii sunt pregătiți să facă spectacol în fața propriilor fani, în timp ce ungurii speră să scoată măcar un rezultat de egalitate.
chelsea videoton

Chelsea a trăit cu o durere destul de mare în această vară prin faptul că nu a reușit să se califice în grupele UCL acolo unde ar fi trebui să se afle conform lotului și al statutului pe care îl deține această formație, însă speră că anul viitor să nu se repete această greșeală, depinzând totul nu mai de ea. Londonezii simt că alături de Maurizio Sarri pot realiza lucruri foarte bune, mai ales că au de partea lor și sprijinul unui public numeros care vede că Chelsea și-a schimbat strategia și joacă un fotbal mult mai animat. Cu 17 puncte în campionat și aflându-se pe locul 3, albaștrii sunt la doar două distanță de lider, iar o astfel de distanță este binevenită pentru a-i face pe Morata&Co să aibă o motivație constantă la fiecare partidă. Recent au scos un egal în derby-ul cu Liverpool, având toate cele trei puncte în buzunar doar până în minutul 89 când Sturridge a reușit să egaleze pentru cormorani. În UEL a debutat cu dreptul pe terenul grecilor de la PAOK Salonic, câștigând cu un 1-0 sec, dar aducând astfel toate cele trei puncte pentru londonezi.

Chelsea echipa probabila: Caballero – Emerson, Christensen, Cahill, Zappacosta – Barkley, Fabregas, Loftus-Cheek – Pedro, Morata, Moses

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

MOL Vidi va avea o misiune extrem de dificilă pe Stamford Bridge în această seară, deși speră ca formația gazdă să nu aibă turația motoarelor la maximum și astfel să profite de acest aspect. Videoton a avut o serie de meciuri în preliminarii absolut uluitoare, fiind pentru prima oară în această postură, iar istoria era rescrisă la fiecare tur eliminatoriu care mai apărea datorită capacității și norocului arătat de maghiari. Echipa lui Nikolic se află doar pe locul 3 în clasamentul din Ungaria reușind să obțină 15 puncte și fiind la doar 8 de liderul Ferencvaros. MOL Vidi este clar la o un rank mult superior față de ce se petrece în campionat, astfel că această experiență este una care va conta decisiv în viitorul maghiarilor. Debutul în UEL nu a fost unul reușit pentru MOL Vidi care din păcate nu a deloc un rezultat favorabil contra celor de la BATE Borisov, scor 0-2. Bielorușii au arătat mult mai multă determinare, un factor ce ar trebui să fie de departe existent în această seară.

Londonezii au o cotă extrem de mică pentru victoria din această seară, inclusiv la nivel de goluri deoarece oricând putem asista la un joc destul de închis, cu menajare mai mult pentru campionat, dar și cu un Hazard sau Willian într-o formă care ar trebui să îi ajute să încheie socotelilile acestui meci încă din primele 2-0 de minute. Voi miza astfel pe două goluri marcate în prima repriză de către londonezi, iar pe Hazard marcator cu siguranță.

Pont pariuri Ucraina - Cehia