chelsea-logo.83173608_std

Chelsea desi a pierdut meciul contra rusilor de la Rubin, este prima semifinalista Europa League!

Londonezii au deschis scorul repede prin FernandoTorres in minutul 5, iar parea rezolvat chiar de la inceputul partidei.

Spre finalul primei reprize Rubin Kazan rateaza relansarea meciului, cand portarul lui Chelsea salveaza un gol.

Dupa pauza rusii, incep sa preseze si reusesc egalarea in minutul 51 prin Marcano, insa la doar 3 minute londonezii revin la conducere prin Moses.

Rusii nu renunta la lupta si continua sa preseze egaland in minutul 62  prin Karadeniz , iar noul intrat Ryazantse scoate un penalty in minutul 75, transformat in gol de Natcho, astfel Rubin trecand la conducere cu scorul de 3-2.

Rubin Kazan putea sa dea mari emotii jucatorilor de la Chelsea daca atancatul Rondon in minutul 81 isi plasa mai bine lovitura de cap.

Nici cele 3 minute de prelungiri nu au adus schimbari de scor, si desi Chelsea pierde in Rusia cu 3-2 trece mai departe in semifinale.

Asa cum am recomandat in Ponturile Zilei , gazdele au marcat si au si castigat partida!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal FC Viitorul – FC Botosani – Liga 1 Betano Drumul in lupta pentru playoff trece pe la Ovidiu Sursa foto: prosport.ro Luni seara, de la ora 20:45, pe “Viitorul” din Ovidiu, FC VIitorul o intalneste pe FC Botosani, in ultima partida din runda ...
Ponturi fotbal Frankfurt – RB Leipzig – Bundesliga Frankfurt tinteste primul succes in fata lui RB Leipzig Sursa foto: t-online.de Luni seara, in premiera avem un meci de Bundesliga, Frankfurt si RB Leipzig se joaca de la ora 21:30, in ultimul meci ...
Ponturi fotbal Lazio – Verona – Serie A Verona nu a castigat niciodata pe “Stadio Olimpico” Sursa foto: sportmain.it Luni, 19 februarie, de la ora 21:45, pe “Stadio Olimpico” avem epilogul rundei cu numarul 25, Lazio – Verona, confruntare...