chelsea-logo.83173608_std

Chelsea desi a pierdut meciul contra rusilor de la Rubin, este prima semifinalista Europa League!

Londonezii au deschis scorul repede prin FernandoTorres in minutul 5, iar parea rezolvat chiar de la inceputul partidei.

Spre finalul primei reprize Rubin Kazan rateaza relansarea meciului, cand portarul lui Chelsea salveaza un gol.

Dupa pauza rusii, incep sa preseze si reusesc egalarea in minutul 51 prin Marcano, insa la doar 3 minute londonezii revin la conducere prin Moses.

Rusii nu renunta la lupta si continua sa preseze egaland in minutul 62  prin Karadeniz , iar noul intrat Ryazantse scoate un penalty in minutul 75, transformat in gol de Natcho, astfel Rubin trecand la conducere cu scorul de 3-2.

Rubin Kazan putea sa dea mari emotii jucatorilor de la Chelsea daca atancatul Rondon in minutul 81 isi plasa mai bine lovitura de cap.

Nici cele 3 minute de prelungiri nu au adus schimbari de scor, si desi Chelsea pierde in Rusia cu 3-2 trece mai departe in semifinale.

Asa cum am recomandat in Ponturile Zilei , gazdele au marcat si au si castigat partida!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal Wolves – Leeds – Championship Wolves este liderul Championship Sursa foto: skysports.com Miercuri, 22/11/2017, de la ora 21:45, pe “Molineaux Stadium” se joaca Wolves – Leeds, duel din etapa a 18-a din Championship1 solist ...
Ponturi fotbal TSKA Moscova – Benfica – Champions League TSKA nu-si permite sa piarda vreun punct cu ultima clasata Sursa foto: goal.com Miercuri seara, de la ora 19:00, TSKA Moscova joaca impotriva celor de la Benfica, intr-un duel din cadrul rundei cu n...
Ponturi fotbal Anderlecht – Bayern Munchen – Champions League Anderlecht este singura echipa din faza grupelor care nu a reusit sa inscrie Sursa foto: dw.com Miercuri seara, de la ora 21:45, Anderlecht joaca impotriva celor de la Bayern Munchen, intr-un duel d...