chelsea-logo.83173608_std

Chelsea desi a pierdut meciul contra rusilor de la Rubin, este prima semifinalista Europa League!

Londonezii au deschis scorul repede prin FernandoTorres in minutul 5, iar parea rezolvat chiar de la inceputul partidei.

Spre finalul primei reprize Rubin Kazan rateaza relansarea meciului, cand portarul lui Chelsea salveaza un gol.

Dupa pauza rusii, incep sa preseze si reusesc egalarea in minutul 51 prin Marcano, insa la doar 3 minute londonezii revin la conducere prin Moses.

Rusii nu renunta la lupta si continua sa preseze egaland in minutul 62  prin Karadeniz , iar noul intrat Ryazantse scoate un penalty in minutul 75, transformat in gol de Natcho, astfel Rubin trecand la conducere cu scorul de 3-2.

Rubin Kazan putea sa dea mari emotii jucatorilor de la Chelsea daca atancatul Rondon in minutul 81 isi plasa mai bine lovitura de cap.

Nici cele 3 minute de prelungiri nu au adus schimbari de scor, si desi Chelsea pierde in Rusia cu 3-2 trece mai departe in semifinale.

Asa cum am recomandat in Ponturile Zilei , gazdele au marcat si au si castigat partida!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Leganes – Deportivo La Coruna – La Liga sursa foto: skysports.com Deportivo La Coruna este aproape de retrogradarea in Segunda Division In aceasta seara, de la ora 22:00, "Estadio Municipal de Butarque" va gazdui disputa dintre Leganes ...
Ponturi fotbal Millwall – Fulham – Championship Derby londonez in prologul rundei 44-a din Championship Sursa foto: skysports.com Vineri seara, de la ora 21:45, pe “The Den” este un meci crucial pentru Fulham, echipa care o intalneste pe Millwall...
Ponturi fotbal Dijon – Lyon – Ligue 1 Se anunta un meci spectaculos pe “Gaston Gerard” Sursa foto: goal.com Vineri seara, de la ora 22:00, Dijon promite sa faca un nou meci spectaculos in compania celor de la Lyon, intr-o partida din et...