Brondby - Subotica. Partidă la îndemâna galbenilor.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Brondby și Subotica, programat de la ora 21:00 pe Brondby Stadion.
Subotica – Partizan Belgrad

Brondby, gazda acestei partide, pornește la casele de pariuri cu prima șansă la victorie conform rezultatului obținut din tur, dar și prin faptul că deține un lot mult mai bun decât cel al combatantei din această seară. Nordicii au reușit să se impună în Serbia cu scorul de 2-0, și iau o opțiune serioasă la calificare, mai ales că jocul prestat de aceștia a fost unul foarte bun la toate capitolele, atacul demonstrând ca a rămas în parametri oarecum normali din sezonul trecut, dar apărarea se prezintă într-o creștere destul de evidentă. Rămâne de văzut dacă jocul prestat de galbeni se va ridica la cel din partida precedentă, având nevoie neapărată totuși de un plus pe zona ofensivă pentru a nu trăi cu mari emoții întreaga partidă.

Subotica, oaspetele acestei manșe retur, se deplasează pe terenul galbenilor cu gândul să scoată un rezultat pozitiv. Formația sârbă a pierdut din păcate pe teren propriu în fața danezilor cu scorul de 0-2, și este nevoită să accepte faptul că accederea în play-off este aproape imposibilă după acest rezultat, dar cu siguranță va da totul pentru a izbuti un rezultat bun în Danemarca. Într-adevăr, Subotica nu s-a evidențiat aproape deloc în jocul tur când și-au creat doar o singură ocazie clară în cele 90 de minute, arătându-și de fapt valoare la care se află lotul în acest moment. UEL este o pălărie prea mare pentru această formație care se va lupta în campionat pentru mijlocul clasamentului fiind de altfel o echipă mică chiar și în propriul campionat.

Galbenii au toate șansele să se impună destul de sigur în această confruntare retur de pe teren propriu în fața sârbilor, fiind convins că nu se vor lăsa purtați de jocul adversarilor, reușind în cele din urmă să câștige jocul cu un rezultat destul de notabil.

Pronosticuri Brondby - Subotica