Brest - Apollon. Vom asista oare la încă un meci cu multe reușite?

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Brest și Apollon, programat de la ora 20:45 pe Regional Sport Complex Brestski.
dinamo

Brest, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă la calificare, fiind convinsă că accederea în play-off este imposibilă după rezultatul înregistrat în manșa tur. Formația bielorusă este la prima experiență europeană de acest tip, fiind foarte aproape să realizeze cea mai importantă performanță pentru acest club, dar din păcate, visul european se va spulbera odată cu fluierul final al partidei din această seară. După ce a reușit să treacă peste formația din Grecia, Atromitos, realizând două jocuri incredibile, se pare că norocul bielorușilor nu este de partea lor în duelul cu ciprioții, astfel că aceștia pierd lamentabil cu un 4-0 de neînțeles în Cipru și își anulează orice șansă la calificare. Brest va încerca să iasă cu fruntea sus din UEL printr-o victorie de moral care să îi liniștească oarecum și pe fani care au fost dezamăgiți de prestația favoriților lor.

Apollon, oaspetele acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la calificare, fiind aproape sigură de ea, nu mai un ghinion uriaș făcând acest lucru să nu se realizeze mai devreme sau mai târziu. Formația cipriotă a reușit să se impună cu scorul de 4-0 pe teren propriu, ne primind niciun gol, și marcând chiar de 4 ori în poarta bielorușilor, după o prestație excelentă atât din punct de vedere defensiv cât și ofensiv, lucrurile fiind destul de bine închegate și la mijlocul terenului unde se realizează tranziția. Apollon a avut tururi până la această fază, reușind să le elimine pe rând pe Stumbras, formația lituaniană care nu a prezentat prea mari emoții, la fel și Zeljeznicar, echipa bosniacă care a încasat 5 goluri din partea cipriților.

Vom avea parte cu siguranță de un joc la fel de deschis și de frumos ca în partida tur, ne având cum să ratăm un rezultat cu multe goluri în această seară. Voi miza astfel pe o partidă cu minim 3 reușite pe tabelă, bineînțeles cu un Brest care va sparge gheața și va marca cel puțin o dată în poarta ciprioților.

Pronosticuri Olympiakos - Burnley