Braga - Zorya. Portughezii au o experiență în plus.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Braga și Zorya, programat de la ora 22:30 pe Estadio Municipal de Braga.

Braga, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la calificare, fiind de departe formația mai bună și mai experimentată din această dublă manșă. Echipa portugheză a remizat din păcate pe terenul combatantei din această seară, și are emoții în continuare la calificare. Jocul din tur s-a terminat cu scorul de 1-1 în care portughezii au simțit oarecum presiunea ucranienilor care vor fi o nucă tare și în jocul din Portugalia. Concentrarea echipei lui Ferreira este nevoită să fie mult mai atentă pe zona de apărare unde recent s-a simțit destul de slăbită, primind în ultima etapă nu mai puțin de 2 goluri din partea nou-promovatei, Nacional, partidă care a fost câștigată în final de către cei de la Braga cu scorul de 4-2.

Zorya, oaspetele acestei manșe retur, se deplasează pe terenul portughezilor cu gândul să obțină un rezultat foarte bun care să le permită accederea în play-off-ul UEL. Formația ucraineană a reușit să remizeze pe teren propriu în prima manșă,scor 1-1, ne fiind într-adevăr rezultatul pe care și l-ar fi dorit, primind din nefericire gol care i-ar pute costa calificarea în cele din urmă. Jocul prestat de Zorya a fost unul foarte bun după o scurtă analiză a graficelor înregistrate de specialiștii prezenți la meci care au arătat o statistică destul de importantă din punct de vedere al ocaziilor de gol, formația ucraineană arătându-și forța de la mijlocul terenului care poate destabiliza orice apărare din UEL. Lipsa de șansă a făcut-o pe Zorya să nu mai marcheze odată în finalul partidei și astfel este nevoită să înscrie cel puțin un gol în deplasarea din Portugalia, pe care băieții lui Vernydub susțin că au pregătit-o foarte bine.

Am încredere în ambele formații că vor izbuti să facă o partidă foarte bună, identică în mare parte cu jocul din tur când cele două echipe s-au evidențiat destul de mult pe toata durata partidei, fiind de altfel într-un echilibru de formă în acest moment, însă portughezii pot profita de golul marcat în deplasare. Cred totuși că Braga se va impune pe teren propriu fiind echipa mult mai valoroasă, însă cu siguranță vor avea viață grea datorită dorinței extrem de puternice a ucranienilor de a se califica, cel mai bun pronostic fiind cel pe goluri, evitând astfel soliștii care nu ne avantajează așa de mult.

Pronosticuri Braga - Zorya