Bordeaux - Mariupol. Francezii nu au cum să rateze accederea în play-off.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Bordeaux și Mariupol, programat de la ora 21:45 pe Matmut Atlantique.
Bordeaux

Bordeaux, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la calificare datorită rezultatului obținut în tur și al faptului că este de departe echipa care merită să acceadă în play-off. Formația franceză a reușit să câștige duelul din tur cu scorul de 1-3, și astfel poate aborda duelul din mai multe unghiuri, ne având nevoie totuși de un joc prea agresiv, încercând pe cât posibil din acest moment să se menajeze și pe jocurile din campionat care de altfel sunt foarte importante pentru clubul din Bordeaux. Aceasta a pierdut din păcate chiar prima etapă din acest nou sezon pe teren propriu în fața celor de la Strasbourg, scor 0-2, și au nevoie rapidă de o revenire a moralului, încercând să își lingă rănile prin acest duel european contra echipei ucraniene.

Mariupol, oaspetele acestei partide, se deplasează până în Franța pentru a izbuti să scoată un rezultat relativ bun care să le ofere în final șansa să acceadă în play-off deși formația ucraniană este destul de conștientă că acest lucru este de altfel imposibil, dar dacă nu ar spera, unde ar mai fi frumusețea acestui sport și a revenirilor care se tot realizează în întreaga lume. Aceasta din păcate nu a avut prea multe șanse în partida din Ucraina pe care au pierdut-o destul de evident cu scorul de 1-3, ne reușind să blocheze sub nicio formă atacurile francezilor care și-au simțit orgoliul după marcarea primului gol de către ucranieni. Mariupol a înscris în minutul 7 și deși și-a mai creat o bună parte de ocazii, aceasta nu a mai reușit să marcheze în poarta francezilor, și astfel se vede nevoită să o facă în această seară pentru a spera la o minune în continuare.

Ambele formații au realizat un joc extrem de ofensiv, cu multe faze de poartă, rămânând de văzut dacă tactica pe care o vor aborda și în partida retur se va aplica în mare măsură cu cea din tur. Cred în atacul celor două formații că vor realiza încă un spectacol cu cel puțin 3 reușite, chiar echipa franceză fiind capabilă să înscrie de trei ori ca în manșa tur în poarta ucranienilor care au lacune foarte mari în zona defensivă.

 

Pronosticuri Manchester United - Wolves