Bordeaux - FC Copenhaga. Prima întâlnire între cele două formații din istorie

Francezii și danezii se vor confrunta pentru prima oară în istorie în această seară de Europa League de la ora 19:55 unde speră să le ofere spectatorilor prezenți la stadion un fotbal ce va merita pe deplin urmărit. Bordeaux și Copenhaga fac parte din grupa C și se vor lupta pentru toate cele trei puncte pe Matmut Atlantique acolo unde francezii sunt o formație extrem de solidă ce pierde foarte greu un joc.
Bordeaux

Bordeaux a reușit să se califice în grupele UEL după câteva partide de calificare care în cele din urmă au reușit să o trimită în urna pentru așezarea formațiilor în tabloul de toamnă al celei de a doua competiții europene. Formația condusă de pe bancă de francezul Mendy nu a început așa cum și-ar fi dorit sezonul de campionat, clasându-se doar pe locul 9 cu 11 puncte, fiind însă la doar 4 de grupele UEL, iar potențialul acestei echipe rămâne în continuare foarte mare chiar și după aceste rezultate. Bordeaux a debutat cu stângul în UEL în prima partidă din grupe, pierzând în deplasarea de la Slavia Praga, scor 0-1, însă acest rezultat ar trebui să o motiveze pentru obținerea unui punct sau puncte în această seară.

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

FC Copenhaga este formația ce an de an a participat în cupele europene, iar din păcate pentru danezi de ceva timp grupele UCL nu mai reprezintă o poartă de acces atât de simplă pentru cea mai titrată formație din Danemarca, însă performanța ar trebui să continue indiferent de ce competiție vorbim. Echipa condusă de pe bancă de Solbakken se luptă pentru această dată la titlu într-un mod destul de serios, ne fiind doar din vorbe această luptă ci mai degrabă prin fapte care se reflectă în clasament. În acest moment ocupă locul 2 cu 22 de puncte fiind la egalitate cu Midtjylland, golaverajul fiind singurul care îi desparte sau meciul direct câștigat de campioana actuală a fotbalului danez. Aflându-se într-o grupă și cu Zenit, primul meci din UEL a fost disputat contra acesteia, o formație extrem de solidă căreia a reușit să îi facă față pe teren propriu, înregistrând doar un egal care ar putea totuși să mențină o stare bună la echipă.

Ambele echipe s-au gândit mai mult la meciul din această seară dacă privim la rezultatele obținute în campionat în acest weekend, Bordeaux remizând la Reims, scor 0-0, în timp ce danezii au pierdut inexplicabil la Vendsyssel în ultimele minute de joc. Astfel că, voi miza pe o partidă în care ambele formații vor da totul pentru victorie, iar tocmai acest lucru ar trebui să ne ofere măcar un gol în fiecare poartă, și respectiv 3 pe tabelă la finalul jocului.

Pont pariuri Armenia - Macedonia