Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bodo/Glimt vs Zurich ponturi si pronosticuri 15.09.2022

De la ora 22:00 in cea de-a doua sesiune de meciuri din runda 2 a grupelor Europa League, Bodo/Glimt primeste vizita lui Zurich. Se joaca in Norvegia, in Grupa A.
Bodo/Glimt vs Zurich
September 15,2022
22:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Bodo/Glimt vs Zurich

Datorita nivelului sau si a rezultatelor din ultimele doua editii a cupelor europene am decis sa merg pe echipa favorita. Recomandarea mea este victorie Bodo/Glimt, cota 1.60 la Superbet.

Ponturi Bodo/Glimt – Zurich

1X- Cota 1.60⭐
Pariază acum

Bodo/Glimt

  • Campioana Norvegiei a reusit sa joace un fotbal relativ bun in runda inaugurala din grupele Europa League, acolo unde a incheiat 1-1 cu vicecampioana Eredvisiei, PSV.
  • Imediat dupa jocul din grupele Europa League, Bodo/GLimt a fost surprinsa de prestatia lui Tromso, echipa pe terenul careia a cedat cu scorul 2-3.
  • Aflata pe locul 3 in Eliteserien, Bodo are 41 de puncte, doar unul mai mult decat Rosenborg si cu 13 mai putine decat liderul Molde.

Zurich

  • Intr-o evidenta scadere de forma, Zurich tocmai ce a fost invinsa de Servette Geneva. 2-3 a fost scorul unei partide pe care a jucat-o pe teren strain.
  • Are patru infrangeri consecutive in ultimele patru jocuri, partide in care a incasat cel putin doua goluri de fiecare data, insa a si reusit sa inscrie.
  • Una dintre aceste infrangeri a venit in prima etapa din grupele Europa League. Acolo a fost gazda pentru Arsenal Londra, intr-un duel incheiat cu scorul de 1-2.

Pariaza la Superbet pe meciurile din Europa League!

Plasează pariul