Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bodo/Glimt vs PSV ponturi pariuri si pronosticuri 03.11.2022

Joi seara, de la ora 22:00, in cadrul etapei cu numarul 6 din grupele Europa League, PSV se va deplasa pe "Aspmyra Stadion”, acolo unde va da piept cu Bodo/Glimt. Se impun oaspetii?
Bodo/Glimt vs PSV
November 03,2022
22:00

Ponturi Bodo/Glimt vs PSV

2 solist - Cota 1.95 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Bodo/Glimt vs PSV

PSV este cu moralul ridicat dupa doua victorii consecutive, cu Arsenal si Nijmegen. Nu putem spune acelasi lucru si despre Bodo/Glimt, care vine dupa doua infrangeri la rand. Ma astept ca olandezii sa se impuna, fiind echipa mai in forma si mai buna din punct de vedere valoric. Recomand pronosticul „2 solist”, in COTA 2.10 la 888sport!

Bodo/Glimt

  • Bodo/Glimt a inceput excelent grupele Europa League, cu 4 puncte in primele doua runde, dar apoi au urmat 3 infrangeri consecutive. Astfel, cu 4 puncte, nordicii ocupa locul 3 in grupa, loc de primavara Conference League.
  • Campionatul in Norvegia este in plina desfasurare, iar dupa 28 de etape, acestia sunt pe locul secund, fara sanse la titlu. Inainte de jocul cu PSV, scandinavii au pierdut cu scorul de 3-2 duelul cu Rosenborg.
  • Poate Bodo/Glimt obtine cele 3 puncte? 3.00 este cota la victorie cu PSV!

ECHIPA PROBABILA: Haikin – Sampsted, Moe, Hoibraten, Wembangomo – Vetlesen, Saltnes, Gronbaek – Solbakken, Espejord, Pellegrino

PSV

  • Formatia condusa de Ruud Van este deja calificata in fazele eliminatorii din Europa League, insa tinteste primul loc in grupa. In prezent, PSV este la doua lungimi in spatele liderului Arsenal.
  • Olandezii vin dupa victoria cu Nijmegen din Eredivisie, scor 3-0. Dupa 12 etape, PSV ocupa locul secund in clasament, avand cu un punct mai putin decat liderul Ajax.
  • Trebuie spus faptul ca PSV are 4 infrangeri in ultimele 6 jocuri pe teren strain in toate competitiile. Poate obtine victoria cu Bodo/Glimt? 2.10 este cota!

ECHIPA PROBABILA: Benitez – Mwene, Ramalho, Branthwaite, Max – Sangare, Gutierrez – Simons, Veerman, Gakpo – De Jong

Pariaza pe COTA 2.10 la 888sport!

Plasează pariul