Besiktas - LASK Linz. Misiune dificilă pentru austrieci.

Turul 3 din Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Besiktas și LASK Linz, programat de la ora 21:00 pe Vodafone Park.

Besiktas, gazda acestei manșe tur, pornește net favorită la câștigarea jocului, dar și la calificare deoarece deține un lot un mult mai valoros decât al combatantei din această seară, rămânând de văzut care va fi scorul la finalul partidei. Turcii conduși de pe bancă de Gunes a debutat în noul sezon de UEL împotriva celor de B36 Torshvan, având o dublă în care nu au simțit nicio emoție pentru calificare, fiind un adversar extrem de modest pentru o cupă europeană. Clubul turc a reușit să se calfiice cu scorul de 8-0 la general și este pregătită să nu dea cu piciorul la șansa de a se califica în grupele UEL. Până acolo, mai are două hopuri, iar unul dintre ele este contra clubului austriac LASK Linz pe care turcii îl vor trata cu atenție, cunoscând destul de tare capacitatea acestei formații pe faza ofensivă.

LASK Linz, oaspetele acestei partide, vine pe Vodafone Park cu gândul să obțină un rezultat pozitiv deși este văzută ca outsider în acastă dublă manșă. Formația austriacă condusă de la margine de Glasner a reușit să aibă un debut excelent în UEL, grazie calificării reușite împotriva norvegienilor de la Lillestrom care au fost învinși destul de categoric de austrieci cu scorul de 6-1 la general, demonstrând astfel că au forța de a se lupta cu echipe mult mai puternice ale acestei competiții. Problemele de la clubul austriac nu sunt chiar atât de mari la nivel tactic, singura problemă fiind concentrarea în unele momente care în campionat a cam lipsit în ultima vreme, dar este scuzabil deoarece se apropie jocul din Turcia, iar majoritatea fotbaliștilor se gândesc la faptul că au o șansă la calificare și vor să profite de ea.

Jocul o avea în prim plan pe formația gazdă, dar cu siguranță austriecii nu vor sta mai prejos și vor încerca pe cât posibil să facă o partidă demnă de această competiție. Cu siguranță vom avea goluri, și chiar în ambele porți, dacă LASK va fructifica și cea mai mică breșă lăsată liberă de clubul turc.

Pronosticuri Athletic Bilbao - Real Madrid