Basaksehir - Burnley. Turcii sunt mai preocupați de cupele europene.

Turul 3 din Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Basaksehir și Burnley, programat de la ora 21:00 pe Fatih Terim Stadium.
Basaksehir burnley

Basaksehir, gazda acestei partide, pornește cu prima șansă atât la calificare cât și la victorie în această seară deoarece deține o experiență în plus decât clubul englez în cupele europene. Turcii conduși de la margine Avci nu au debutat până acum în niciun joc oficial, iar cu siguranță acest lucru se anunță a fi o problemă deoarece va avea nevoie de mult noroc pentru a scoate un rezultat pozitiv la primul joc din această stagiune. Basaksehir a avut o perioadă de pregătire destul de încărcată, dar pare să fie aptă să se lupte la titlu și cupele europene totodată, încercând să facă o impresie bună și în UEL dacă șansa îi va permite acest lucru. Arda Turan a fost împrumutat de la Barcelona și se anunță un jucător extrem de important atunci când își va reveni din accidentarea suferită în sezonul trecut. În rest, lotul turcilor a rămas neschimbat față de cel de anul trecut.

Burnley, oaspetele acestei partide, vine în Turcia pentru a încerca să izbutească un rezultat care să îi permită în continuare să spere la calificarea în play-off-ul UEL. Clubul englez condus de pe bancă de Sean Dyche a debutat în Europa League contra echipei din Scoția, Aberdeen, pe care a reușit să o elimine în prelungiri, marcând Barnes și Cork pentru Burnley. Englezii sunt cunoscuți pentru faptul că nu sunt prea interesați de cupele europene, în special de UEL deoarece banii vin mult mai bine din BPL, clasarea în Anglia fiind mult mai importantă decât o calificare în grupele UEL, mai ales că programul englezilor este încărcat în majoritatea vremii, iar încă o competiție în plus poate afecta clubul destul de serios în cele din urmă.

Turcii au mari șanse să se impună în această seară dacă jocul acestora va arăta la fel ca cel de anul trecut sau măcar atitudinea să rămână aceeași. Cred că Basaksehir se poate impune în fața celor de la Burnley, dar cu siguranță se vor vedea multe greșeli ale echipei turcești, dar rămâne de văzut dacă în cele din urmă situația va cădea în favoarea acesteia.