Atalanta - Hapoel Haifa. Italienii promit o nouă reprezentație de gală.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Atalanta și Hapoel Haifa, programat de la ora 20:00 pe Mapei Stadium.

Atalanta, gazda de seamă din acest retur, pornește cert cu prima șansă la victorie și calificare deoarece deține o experiență în plus și un lot mult mai valoros decât al combatantei din această seară. Echipa italiană a câștigat fără prea mari emoții în turul din Israel, scor 1-4 în favoarea acesteia care a arătat un joc extrem de consistent pe faza ofensivă, fructificând în mare parte ocaziile pe care le-au avut, ne lăsând nicio șansă adversarului că poate spera la un rezultat pozitiv. Într-adevăr, apărarea a cedat o dată în fața israeliților, dar acest lucru nu prea contează dacă rezultatul de pe tabelă indică patru goluri în favoarea taberei italiene care își dorește să repete succesul și pe arena proprie, oferindu-le fanilor bucuria de a vedea un scor fluviu.

Hapoel Haifa, oaspetele acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu șansa a doua la calificare și la victorie fiind clar echipa outsider al acestei manșe retur. Formația israelită a sperat în partida tur că va reuși să scoată un rezultat pozitiv împotriva italienilor de la Atalanta, apărarea fiind principala zonă în care au încercat să se întărească pe cât posibil formația israelită, fapt care însă nu a funcționat, primind astfel 4 goluri destul de ușoare din partea italienilor. Hapoel Haifa a înscris și golul de onoare în partida tur, gol care nu ar trebui să le ofere prea mari șanse la calificare în această deplasare din Italia, dar cu siguranță vor merge pe Mapei Stadium să joace ultima carte din această participare din UEL.

Vom asista cu siguranță la un joc la fel de deschis ca în manșa tur, israeliții încercând pe cât se poate să înscrie măcar odată în poarta italienilor, și chiar să mai reducă din diferență dacă vor izbuti să facă un joc mai bun în zona defensivă. Totuși, cred că Atalanta nu poate să scape calificarea din mână după jocul prestat în Israel și cred că va izbuti o nou prestație ultra ofensivă pe arena proprie.

Pronosticuri Ljubljana - Trnava