Alashkert - CFR Cluj. Ardelenii pornesc cu prima șansă.

Turul 3 din Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Alashkert și CFR Cluj, echipa noastră românească urmând să debuteze în această competiție de la ora 19:00 tocmai pe terenul armenilor.
Alashkert cfr

Alashkert, gazda acestei dispute, este cotată cu șansa a doua la câștigarea jocului lucru deloc ieșit din comun dacă privim la valoarea lotului deținut de formația armeană. Aceasta s-a calificat în primă fază în primul tur din UCL, dar neșansa acesteia a făcut să pice cu formația scoțiană, Celtic, pierzând astfel calificarea. A urmat apoi turul 2 din UEL care s-a finalizat cu o calificare în această fază eliminatorie, Sutjeska ne putând să facă față duelului contra armenilor. Alashkert are un examen destul de dificil în fața clujenilor, dar speră ca la începutul jocului, problemele existente în compartimentul defensiv și cel ofensiv să se rezolve pentru a emite pretenții și după jocul din această manșă tur.

CFR Cluj, oaspetele acestei dispute, pornește cu prima șansă la victorie conform cotelor oferite de bookmakeri și speră să se califice în grupele UEL. Formația clujeană are multe de îndreptat în ce privește atmosfera între ea și suporteri. Clujenii nu au start-ul cel mai bun de sezon, și nici o secundă nu credeau că vor trece prin astfel de momente. Aceștia au avut un duel extrem de dificil în turul 2 preliminar din UCL în fața celor de la Malmo care s-a soldat cu o eliminare, și astfel se văd nevoiți să continue în UEL. Lucrurile în campionat nu stau nici ele prea grozav, doar 5 puncte din 9 posibile obținute până în acest moment, dar la momentul actual, victoria în fața Concordiei Chiajna din ultima etapă poate fi un element foarte important în vederea jocului din această seară din Armenia.

Formația românească deși nu are un joc extraordinar și poate nu este demn de această competiție, este clar mai bun decât cel al echipei armene care însă poate fi o nucă tare dacă se va concentra cu precădere pe zona defensivă așa cum este obișnuită. Nu cred că vom asista la o partidă cu prea multe reușite, dar cu un CFR Cluj care se va bucura cu siguranță pentru victorie la finalul jocului.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc