Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ajax vs Ludogorets ponturi pariuri și pronosticuri 31.08.2023

Joi, 31 august, de la ora 21:00, Ajax primește vizita celor de la Ludogorets pe „Johan Cruijff Arena”, meci retur din play-off-ul Europa League. Se impun din nou gazdele?
Ajax vs Ludogorets
August 31,2023
21:00

Ponturi Ajax vs Ludogorets

ambele marchează - cotă 1.55 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ajax vs Ludogorets

Diferența de valoare între cele două cluburi este uriașă, lucru care s-a văzut încă din tur. Mă aștept ca Ajax să facă spectacol și în retur, mai ales că joacă în fața propriilor suporteri. Nu cred că Ludogorets are resursele necesare pentru a produce surpriza. Recomand pronosticul „1 pauză/1 final”, la o cotă de 1.75 la NetBet!

Ajax

  • După victoria cu 4-1 din tur, Ajax este ca și calificată în grupele Europa League.
  • Campionatul în Olanda a început de două etape, iar Ajax a obținut o victorie, 4-1 cu Heracles și o remiză, 2-2 cu Excelsior. Totuși, înainte de manșa retur, aceștia nu au jucat.
  • „Lancierii” au jucat în grupele Champions League în sezonul precedent. A încheiat pe 3 o grupă cu Napoli, Liverpool și Rangers – a ajuns în 16-imile Europa League, unde a fost eliminată de Union Berlin.
  • Se impune Ajax și în retur? 1.25 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Gorter – Rensch, Medic, Hato, Wijndal – Tahirovic, Berghuis, Taylor – Borges, Brobbey, Bergwijn

Ludogorets

  • Ludogorets și-a început aventura europeană în Champions League, acolo unde a fost eliminată în turul II de Olimpija Ljubljana. A ajuns în Europa League, însă se pare că va evolua în grupele Conference League –  eșecul din tur nu le mai dă speranțe.
  • Înainte de manșa retur cu Ajax, bulgarii au făcut specacol în campionatul intern cu Beroe, scor 5-0.
  • Trebuie spus faptul că Ludogorets este o echipă cu experiență în cupele europene. De altfel, este o prezență constantă în grupele unei competiții. Anul trecut, aceștia ajungeau în primăvara Conference League, unde erau eliminați de Anderlecht.

ECHIPA PROBABILĂ: Padt – Fonn Witry, Sonko Sundberg, Verdon, Heister – Piotrowski, Goncalves, Yordanov – Despodov, Seco, Tekpetey

Pariază pe COTA 1.75 la NetBet!

Plasează pariul