Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

AEK Larnaca vs Dnipro-1 ponturi si pronosticuri 25.08.2022

Joi seara, de la ora 19:00, la Larnaca, AEK Arena gazduieste mansa retur a play-off-ului Europa League, acolo unde se vor infrunta AEK Larnaca si Dnipro-1. Se pleaca de la scorul de 2-1 pentru formatia cipriota.
AEK Larnaca vs Dnipro-1
August 25,2022
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat AEK Larnaca vs Dnipro-1

Avand in vedere diferenta de un singur gol dintre ele ma astept ca si acest duel sa fie disputat si atunci recomandarea mea este ambele marcheaza, cota 1.95 la Superbet.

Ponturi AEK Larnaca – Dnipro-1

Victorie Juventus - Cota 1.55⭐
Pariază acum

AEK Larnaca

  • Lucrurile au mers intr-o singura directie in meciul din urma cu o saptamana si AEK Larnaca a reusit sa fie echipa care a plecat victorioasa.
  • Altman si Milicevic au reusit sa inscrie golurile prin care AEK a condus cu scorul de 2-0 la pauza meciului jucat cu Dnipro-1 in rolul formatiei gazda.
  • Drept urmare, ajunge la trei meciuri consecutive jucate in Europa League 2022/2023 in care a incheiat cu capul sus si de fiecare data s-au inscris cel putin trei goluri. Anterior a eliminat-o pe Partizan Belgrad.

Dnipro-1

  • Campionatul din Ucraina inca nu se joaca, ceea ce inseamna ca saptamana trecuta a reusit sa joace primul duel oficial din aceasta stagiune.
  • Dnipro-1 a reusit sa revina dupa pauza meciului cu AEK, insa a contat mai mult la impresia artististica si a redus din handicap.
  • De altfel, meciul din tur s-a impartit si dupa o prima repriza in care a fost dominata, Dnipro-1 a controlat a doua repriza si a inscris prin Svatok, insa l-a pierdut si pe Sarapiy, ultimul eliminat in minutul 90+5.

Pariaza pe fotbalul din Europa League la Superbet!

Plasează pariul