AEK Larnaca - Sturm Graz. Partidă deschisă oricărui rezultat.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre AEK Larnaca și Sturm Graz, programat de la ora 18:30 pe AEK Arena.
aek larnaca Sturm Graz

AEK Larnaca, gazda acestei dispute, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la calificare, dar și la victorie, fiind o formație ce se prezintă mai bine decât combatanta sa din această seară. Clubul cipriot este pregătit să acceadă în play-off, dar mai au un hop de trecut până să reușească acest lucru. Partida din Austria s-a perfectat excelent pentru AEK Larnaca care a reușit să câștige cu un 2-0 care îi oferă o șansă uriașă să spere la calificare. Lucrurile nu sunt tocmai bine puse la punct la clubul cipriot, dar vor avea timp și pentru acestea la un moment dat, fiind important ca acestea să nu se observe prea mult în acest duel. Norocul ciprioților a fost și faptul că au avut parte de un tur anterior în care au putut să vadă ce trebuie îndreptat cât se poate de repede, cele două jocuri contra celor de la Dundalk contând decisiv înaintea duelului cu Sturm Graz.

Sturm Graz, oaspetele acestei partide, pleacă cu a doua șansă la calificare, fiind nevoită să facă un meci perfect în deplasarea de la AEK Larnaca. Formația austriacă are o oarecare experiență în cupele europene, dar se pare că anul acesta lucrurile nu stau chiar atât de bine pentru Sturm, fiind foarte aproape să părăsească a doua competiție europeană ca valoare din Europa. Jocul din tur nu a fost chiar atât de bun pentru austrieci care au arătat destul de rău în zona defensivă primind două goluri în repriza secundă, în timp ce zona ofensivă nu a funcționat nici ea prea bine, atacanții ratând câteva ocazii extrem de importante care o puteau aduce în avantaj de cel puțin 2 ori. Recent au pierdut și în campionat în fața celor de la St.Polten, scor 2-0, și se vor îndrepta spre Cipru cu un moral destul de scăzut.

Cred că vom asista la o partidă deschisă din partea ambelor formații, ciprioții încercând să fie siguri de calificare încă din prima repriză, în timp ce austriecii se vor avânta în atac încă din primele minute pentru a încerca să întoarcă scorul cât se poate de repede.

Pronosticuri AEK Larnaca - Sturm Graz