AC Milan - Olympiakos. Ponturi pariuri si cote

Vom avea parte în a doua rundă din faza grupelor din UEL de partide ce se anunță extrem de interesante dacă privim la formațiile care se vor confrunta. AC Milan și Olympiakos se înfruntă începând cu ora 19:55 pe San Siro acolo unde este de așteptat o atmosferă electrizantă creată de publicul italian.
milan

AC Milan este pentru a doua oară consecutiv în grupele UEL însă formația italiană speră în cel mai scurt timp ca lucrurile să se schimbe și astfel aceasta să prindă chiar un loc în UCL acolo unde și-a obișnuit fanii în urmă cu un deceniu, dar pentru acest lucru ca să se realizeze este nevoie de investiții masive la club. În acest moment, rossonerii se află pe locul 11 cu 9 puncte după 6 runde, un procentaj foarte slab, dar Higuain&Co promit că în următoarele săptămâni situația se va schimba pentru  clubul milanez. În UEL a debutat cu dreptul însă destul de modest pe terenul luxemburghezilor de la Dudelange, victorie reușită cu un doar 1-0 care însă ar trebui să le ofere un moral bun pentru acest meci, mai ales victoria surprinzătoare de pe terenul lui Sassuolo din acest weekend, scor 4-1.

AC Milan echipa probabila: Pepe Reina, Caldara, Romagnoli, Zapata, Rodriguez, Bakayoko, Biglia (Jose Mauri), Bonaventura, Castillejo, Calhanoglu, Cutrone.

Olympiakos se situează în topul formațiilor de mâna a doua ca și calitate în grupele UEL și care pot realiza lucruri foarte importante în această competiție europeană mai ales că lotul grecilor este unul foarte bine structurat, având atât experiență cât și valoare, iar cu siguranță un loc în primăvara europeană poate ocupa. Echipa condusă de pe bancă de portughezul Martins pe lângă titlul de campioană în Grecia acolo unde este în fiecare an este obligatoriu însă de când cu investițiile masive din cadrul rivalelor, supremația alb-roșilor a scăzut considerabil și putem asista din nou la un campionat destul de intens. În UEL lucrurile s-au mișcat relativ bine până în acest moment, grecii reușind să debuteze cu un egal foarte important în deplasare la Betis, scor 0-0, încercând și de această dată să realizeze măcar un egal pe San Siro.

Ponturi pariuri si pronostic analizat Milan – Olympiakos

Cotele sunt extrem de diferențiate între cele două formații însă dacă privim totuși la faptul că Olympiakos și-a riscat poziția în clasament în weekend prin înfrângerea în fața lui PAOK, lucru din care denotă interesul pentru acest joc, iar cu siguranță pot reuși o partidă foarte bună. Voi miza astfel pe o partidă în care grecii nu vor pierde la mai mult de un gol diferență și chiar au șansa să marcheze în poarta neexperimentatului Donnarumma.

Pont pariuri Franța - Germania