Jucatorii Frantei au folosit stimulente inaintea semifinalei cu Germania

Jucatorii Frantei au folosit stimulente inaintea semifinalei cu Germania

Sursa foto: 101greatgoals

Semifinala Frantei impotriva Germaniei a fost decisa, practic, de Antoine Griezmann, care a marcat ambele goluri ale gazdelor.

In primul rand, sa spunem ca avem unele dubii privind veridicitatea stirii pe care o vom prezenta mai jos si veti vedea si de ce. Dupa semifinala dintre Franta si Germania li s-a permis accesul catorva reporteri in vestiarul francezilor.

In timpul inspectiei, un reporter de la Bild (un ziar german) a gasit intr-o cutie folosita pe post de gunoi mai multe lucruri, printre care un tub de Guronsan, un stimulent pe baza de cafeina. Guronsan nu este o substanta interzisa, insa contine substante energizante si vitamina C, care ajuta in preintampinarea oboselii.

Jucatorii Frantei au folosit stimulente inaintea semifinalei cu Germania

Faptul ca tocmai un reporter german a descoperit ca jucatorii Frantei au folosit stimulente inaintea semifinalei cu Germania lasa loc de interpretari. Ca sa nu mai spunem ca acel reporter, in cautare de senzational, putea sa aduca el acel tub si sa-l ”scape” in cutie.

Trecand peste asta, cei de la ziarul Bild au contactat un expert in aceste lucruri, care a afirmat ca Guronsan nu e o substanta interzisa, oferind insa unele avantaje. Expertul Fritz Sorgel a concluzionat ca, in opinia lui, este vorba despre dopaj, avand in vedere avantajele pe care le creeaza acel medicament si anume cresterea performantei, inclusiv viteza de reactie.

Sursa: 101greatgoals

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Barcelona are buget de aproape 1 miliard euro pentru 2018 E un record in istoria clubului Desi sezonul trecut a castigat doar Copa del Rey, fiind eliminata in sferturile Champions League, FC Barcelona a inregistrat venituri record in istoria clubului, venit...
Pariuri Formula 1 – Echipa de constructori Renault ne aduce un Value Bet Renault are un cuplu foarte puternic de piloti acum Sursa foto: www.formula1.com Mai avem 4 curse in acest an calendaristic, iar aici o includ si pe cea de la Circuit of the Americas din acest weeke...
Fundasul lui Real Madrid acuzat de evaziune fiscala Este vorba despre brazilianul Marcelo In ultimii ani mai multi fotbalisti, mai ales cei ce jucau/joaca in La Liga, au fost acuzati de evaziune fiscala asupra statului spaniol. Daca doar cu doua sapta...