Vendsyssel FF - Odense. Ambele își doresc să debuteze cu dreptul.

Ziua de duminică oferă alte două partide din startul de sezon din Danemarca. Una dintre acestea este Vendsyssel FF-Odense, programată de la ora 15:00 pe Nord Energi Arena. Duelul are să alinieze la centru formația gazdă care anul trecut a reușit să promoveze în prima ligă în urma barajului câștigat contra celor de la Lyngby, în timp ce oaspeții au o experiență mult mai mare în prima ligă știind să gestioneze mai bine acest început de campionat.

Vendsyssel FF, gazda acestei dispute, pornește la casele de pariuri cu a doua șansă acest lucru fiind datorat faptulu că este o nou promovată, iar lipsa de valoare se va vedea cu siguranță. Formația condusă de la margine de Barthel Askou a reușit să prindă anul trecut ultimul bilet către prima ligă din Danemarca grazie barajului câștigat împotriva celor de la Lyngby, cu scorul de 1-0 și respectiv 2-1, în ambele partide reușid să se impună. Se pare că odată cu această promovare, formația lui Askou are planuri mărețe în prima ligă, cel puțin să supraviețuiască în acest sezon ca mai apoi să reușească să ajungă chiar în play-off. Formații ca Hobro sau Horsens au fost învinse în amicale, iar acest lucru nu poate să arate decât valoarea cel puțin de mijlocul clasamentului a acestei formații.

Odense, oaspetele acestei partide, pleacă la casele de pariuri cu prima șansă. Deși joacă pe teren străin, Odense are să fie echipa mai experimentată față de cea nou promovată cu care se duela, de aici și cota în favoarea acesteia.OB a ratat din păcate șansa de a se lupta în play-off sezonul trecut, ajungând în cea de a doua jumătate a clasamentului și implicit să se zbată să scape de retrogradare. Acest lucru s-a întâmplat, dar din păcate din tabloul pentru calificarea în Europa League a fost eliminată imediat tocmai de Aarhus. Formația condusă de la margine de Jacob Michelsen a disputat cinci amicale în această pregătire de vară reușind să le câștige pe toate, cele mai notabile victorii fiind cele contra lui Ostersunds și Kalmar.

Cele două formații s-au întâlnit în urmă cu doi ani în Cupa Danemarcăi, Vendsyssel FF reușind să se impună cu scorul de 2-1. De această dată lucrurile ar putea să fie la fel sau cel puțin golurile să fie deoparte și de cealaltă dacă stăm să privim la cele două defensive deținute de cele două formații care nu au convins nici în amicale nici în sezonul trecut, iar atacul pare să funcționeze excelent atât pentru Odense cât și pentru Vendsyssel FF.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc