Vejle - Hobro. Start unui nou sezon în Danemarca.

Campionatul în Danemarca se deschide vinerea aceasta cu două partide extrem de interesante. Una dintre acestea le pune în scenă pe două echipe ce s-au întâlnit acum două sezoane în liga a 2-a. Este vorba de formațiile Vejle și Hobro care cu siguranță vor oferi un joc frumos asta dacă jucătorii vor intra motivați și cu chef de joc.

Vejle, gazda acestei partide, debutează în campionatul danez într-o partidă cu un adversar apropiat de valoarea acesteia. În sezonul trecut Vejle a reușit să termine pe prima poziție grazie unui joc și a unui lot care i-a permis să se întoarcă în prima ligă. Esbjerg nu a reușit să se impună în fața acesteia, și iată cum roșii au ocazia să se lupte de la egal la egal cu Copenhaga sau Brondby. Gazdele au terminat perioada de pregătire și sunt pregătite să debuteze cu o victorie în prima etapă. În această perioadă de cantonament, Vejle a încercat noi tipuri de formații pentru a fi echilibrată la începutul acestui sezon, rezultatele obținute reflectând în mare parte un plus pe partea ofensivă, dar și pe cea defensivă. Rămâne de văzut dacă lucrurile se vor reflecta și în campionat.

Hobro, oaspetele acestei partide, va debuta în această primă etapă contra unei candidate din zona roșie. Formația care anul trecut a impresionat echipele de top din fotbalul danez grazie rezultatelor excelente obținute și prin faptul că s-a clasat pe prima poziție din play-out, ratând șansa să se lupte pentru cupele europene. Anul acesta minunea nu cred că va mai funcționa pentru o echipă așa de neexperimentată, șansele fiind destul de mari în a se lupta pentru rămânerea în prima ligă. Acest lucru nu ar trebui să fie chiar așa o mare problemă, dar Hobro este pregătită să realizeze acest lucru. Faptul că va debuta contra unei formații nou promovate este șansa acesteia să înceapă cu dreptul acest campionat.

Ambele formații daneze vor încerca să obțină toate cele trei puncte pentru a da start-ul unui nou sezon cu dreptul, dar cred că oaspeții sunt mai în măsură să aspire la un așa rezultat deoarece au mai multă experiență și o formație mult mai valoroasă decât a gazdelor. Casele de pariuri oferă o cotă mai mică în favoarea lui Vejle, dar acest lucru se datorează terenului propriu, un factor ce nu justifică și valoarea acestei formații care în fapt nu are cum să fie peste cea a celor de la Hobro dacă stăm să ne gândim la performanțele din ultima vreme a celor două echipe.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc