Nordsjaelland - Vendsyssel FF. Oaspeții au un început fulminant de campionat.

Runda cu numărul 3 din noul sezon competițional din Danemarca continuă și în această zi de duminică cu o serie de patru partide. Una dintre acestea este cea dintre Nordsjaelland și Vendsyssel FF, duel programat de la ora 13:00 pe Right to Dream Park. Revelația acestui campionat vine pe terenu echipei care are șansa calificării într-un nou tur european pentur a continua seria bună de rezultate.

Nordsjaelland, gazda acestei partide, este cotată cu prima șansă la victorie datorită terenului propriu, dar cu siguranță va avea ceva problem fizice care îi vor afecta jocul. Echipa antrenată de Hjulumand traversează o perioadă destul de aglomerată de partide. Aceasta a disputat numai puțin de 5 meciuri în două săptămâni, acesta urmând să fie al 6-lea. În prima etapă, oaspeții au reușit să remizeze pe teren propriu contra celor de la Esbjerg, rezultat ce nu este în tocmai corect deoarece după aspectul jocului, Nordsjaelland merita să câștige. Runda trecută a remizat pe terenul celor de la Aalborg cu scorul de 1-1, încercând pe cât posibil să nu piardă, dar să rămână în continuare în verva competiției europene. Acest lucru i-a reușit să iată cum Nordsjaelland a reușit să se impună în fața lui AIK Stockholm cu 1-0 și ia o opțiune serioasă la calificare. Va avea viață grea contra nou-promovatei care are un moral excelent după aceste etape, iar cu siguranță prospețimea va fi principala problemă a clubului gazdă care speră să aibă un suflu decent la ora jocului.

Vendsyssel FF, oaspetele acestei dispute, pornește la casele de pariuri cu a doua șansă acest lucru fiind datorat faptului că nu va avea terenul propriu de partea ei, dar cota este în scădere pentru aceasta lucru care nu miră de altfel pe nimeni. Formația condusă de la margine de Barthel Askou a reușit să prindă anul trecut ultimul bilet către prima ligă din Danemarca grazie barajului câștigat împotriva celor de la Lyngby, cu scorul de 1-0 și respectiv 2-1, în ambele partide reușid să se impună. În prima etapă, Vendsyssel FF a reușit să debuteze cum nu se putea mai bine, învingând pe teren propriu în prima etapă pe cei de la Odense, scor 3-2, creând astfel și spectacol prin cele 3 goluri marcate după pauză. Minunea a continuat și după această victorie, iar cei de la Vendsyssel FF au câștigat și pe terenul celor de la Esbjerg cu scorul de 2-3, practicând un joc extrem de pragmatic și eficient în fața porții. De această dată vor avea în față un adversar cu mai multă experiență, dar în fața căruia dețin o prospețime în plus, și cu siguranță moralul fotbaliștilor lui Askou va conta decisiv în vederea rezultatului de pe tabelă.

Deși gazdele dețin prima șansă conform lotului și a terenului propriu, lucrurile stau cu totul altfel în practică deoarece oaspeții joacă un fotbal frumos, eficient, cu mult pragmatism, dorință de luptă și de afirmare, iar cu siguranță aceste elemente pot oferi celor de la Vendsyssel FF punctul pe care și-l doresc cel puțin. Cred că aceasta va reuși să marcheze și chiar să nu piardă în fața celor de la Nordsjaelland deși cota este destul de mare.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc